Korra legendája 5. évad. Lesz?
helló, egy nagyon - nagyon nagy Korra fan vagyok! már angolul megnéztem a negyedik évadot is, és igazán szomorú vagyok, mert nem éppen az a vége, amit én (és gondolom sokan mások) vártak :'(. tud valaki esetleg valami biztos infót adni? =D nagyon örülnék!!!
előre is köszi!!
Szerintem Kora szereti Mákot hisz Máko sose tagadta.
Remélem nem lezbis story az egész hanem csak két jó barátnők és enyide ki tudja én remélem lesz 5 évadja
Itt senki nem olvas vissza? :D
Emberek nézzetek utána a készítők Twitter oldalán, vagy a hivatalos 4. könyves Art Bookban. Mindkét helyen maguk a készítők erősítik meg, hogy igen, Korra és Asami egy pár lettek a végén. Amikor a sorozat alkotói mondják ki konkrétan, hogy mi történt, akkor az úgy történt.
Nem mellesleg barátságokból alakulnak ki a legjobb/legnagyobb szerelmek. Miért ilyen nehéz ezt elfogadni?
Egyik se lezbi, hanem bi. Mert ha lezbik lettek volna nem du(g)tak volna mindketten MAKO-val :)
Amugy akkor nem csak nekem szúrt szemet :)
Akkor most a meleg szervezetek nagyon örülhetnek.
Remélem mégis lesz 5. évad, és kiderül hogy csak kísérleteztek egymással :)
Remélhetőleg nem mennek el nagyon ebbe az irányba.
Amugy aki azt írja hogy a készítők írták, az kérem rakjon ide egy linket róla.
Ha meg nem lesz ujabb évad, akkor arra lennék kíváncsi, hogy ujabb sorozat lesz e ? Nem hinném, hogy veszni hagynák mikor rengeteg nézője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!