Akik táblagépen néznek animét, tudnak segíteni?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy a tabom eléggé akatozik vagy nem is indítja el a videokat böngészőtől függően. Eddig volt dolphin, maxthon böngészőm, de csak a baj van velük és az animékkel meg nem haladok előre. A dolphin böngésző azt írja ki, hogy flash player szükséges de az rajta van a tabon. A maxtonon elkezdett akadozni. Először csak minden 10-dik percnél volt egy kis elakadás (szó szerint értem), de már nem is viszi még úgyse a videokat. Fontos megemlítenem, hogy a tab most volt szervízben szoftver frissítésen. Röviden ennyi a gondom. Remélem ti a tapasztalataitokkal tudtok valami jó video lejátszó alkalmazást vagy böngészőt ajánlani. Előre is köszönöm. Semmi flegma meg idióta hozzászólás nem érdekel, úgyhogy ők inkább ne is írjanak.2014. okt. 23. 11:21
1/2 anonim válasza:
Én telón nézem (androidos), de nincs sok a külömbség. Két böngészőm van Opera mini és egy Opera classic + egy MX player. Sima opera minin letöltöd indárol az animét és MX playeren megnézed, vagy online nézed a classic-ról (AA-n lévő animéket tökéletesen, hibátlanul lejátsza így)
bocsi ha nem segítettem :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Ez tényleg jó.
2014. okt. 23. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!