A Celeb Vagyok Ments Ki Innen látható egyébként a Google Térképen?
Ha igen hol vannak, milyen koordinátákon?
Vagy ha ennyire nem mélyedtetek bele akkor merre kéne keresgélni őket a Krüger Parkból kiindulva?
Nézegettem, kerestem más térképeket is, próbáltam rájönni az alapján, amit a tévében mutatnak, hogy víz (folyó, patak) mellett vannak, a háttérben egy hosszan látható vonulat van, lehet, hogy a kráter széle, amiről a műsorban is beszéltek. A kórházra még nem jöttem rá, mert újra kellene nézni a videót, amiben a korház előttről tudósítanak. Az biztos, hogy kultúrkörnyék, a hátérben földművelés is látszódott, valamint igen gyér erdő, nem őserdő és nem is esőerdő, szóval dzsungelről nincs szó.
Argentínában is magánterületen volt a forgatás, biztos, hogy itt is magánterületen vannak, nem nemzeti parkok területén.
Talán majd a szereplőktől érkezik még valami utalás.
Ha az origós cikkben igaz, hogy a vízeséshez közel vannak, akkor akinek van egy kis türelme ilyesmihez, átnézheti az összes vízesést az alábbi linken:
Kb. 30 percre kell lennie Nelspruittól, és valamilyen épületeknek is kell lenniük a környéken, amelyben a stáb napközben van (vágnak, esznek stb.). Egy magánbirtokon vannak, ami szerintem egy előre kiépített kirándulóutakkal rendelkező hely (kétlem, hogy a „szigetre” vezető hidat a stáb építette volna), és a közelben kell lennie egy tószerűnek is, ahol Laci és Miki lógatós próbáját forgatták. Hajrá! :)
Úgy néz ki megtaláltam a helyet.
Nora Falls
Szélesség:
25°18'52.30"D
Hosszúság:
30°50'23.95"K
Itt a böngészős link:
Plusz feltettem néhány képet:
Távoli kép a Kruger nemzeti parkkal:
Brondalhoz közel van a tábor.
Közelebbi kép Nelspruit városával, ami a legnagyobb város a közelben:
Mellékeltem a képre a Nora Falls megközelíthetőségének térképét a weboldalukról:
Csak ez alapján tudtam behatárolni a területet.
Közelebbi kép Brondal várossal, ami egy közeli kisváros:
Itt már látható a folyó íve, ami körbeveszi Nora Falls-t.
A Nora Falls nevű terület és környezetének térképe:
A Nora Falls nevű területen átfolyó Nelsrivier folyása bejelölve:
A vastagabbal húzott részeken vannak a vízesések, úgy nézem.
Valószínűleg a keleti vastag vonalnál van a tábor.
A Nora Falls kinagyított képe, itt lehet valahol a folyóhoz közel a tábor:
A Nora Falls 3D képe, amin látszik a völgy, amit szoktak a műsorban is mutatni légi felvételen:
A másik nyugati részen lévő vízesések, a Densa Park fölött, esetleg itt is lehet a tábor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!