Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Celeb vagyok, ments ki innen....

Celeb vagyok, ments ki innen. Ez csak nekem szúrt szemet?

Figyelt kérdés
Nekem már eleve az szúrt szemet vagyis fület ahogy Balázsék mondták, ott is sötét van (Argentínában) mint nálunk (Magyarországon). Na most minimális földrajztudással is gondolni lehet hogy pár ezer kilométerrel odébb nem lehet éjszaka vagy nappal egy időben. Emellett folyamatosan ott virít a sarokban az élő felirat, de ez magában még annyira nem is halálos vétség. A másik.. Balázsék ugyan tényleg nem voltak a rádióban egy hetet (ha jól tudom) de már hazajöttek, és műsort vezetnek tehát szintén nem lehet élő az adás. Na de szavazni meg mégis lehet. DE HOGY??? Ha már itthon vannak, és vége az egésznek (mert gondolni való, hogy azért jöttek már haza) akkor most mégis hogy lehet szavazni?? Most vagy minket néznek ennyire hülyének, vagy csak én vagyok félreinformált, mert nem szokásom követni a hasonló műsorokat. Valaki felhomályosítana, hogy akkor most mi van?!
2014. okt. 7. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem, viszont wikipedián ott van, hogy Afrikában vannak. Ott pedig ha olyan helyen vannak, akkor lehet pont ugyanakkor éjszaka.
2014. okt. 7. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1.Afrikában van nem Argentínában.

2.Onnan vezetik a ràdiós műsort élőben.

3.Élő tehát lehet szavazni.

2014. okt. 7. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
De hát előbb mondták, hogy Argentínában vannak:O Vagy már rossz a hallásom.. Mert úgy viszont reális a dolog.
2014. okt. 7. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dél-Afrika
2014. okt. 7. 22:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Hiszek nektek! Meg már utána olvastam. Sztornó a kérdés
2014. okt. 7. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Dél-Afrika, Kruger Nemzeti Park és Nelspruit város.
2014. okt. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!