Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A TV2-nek Arad sem szent?

A TV2-nek Arad sem szent?

Figyelt kérdés

Évek óta nem nézem a Reklám Kettes műsorait, ma mégis úgy történt, hogy végignéztem a "Tények" nevű csodát. Arra voltam kíváncsi, hogy vajon mikor említik meg benne az aradi vértanúkat. Úgy gondoltam, hogy a "megölte, feldarabolta, megerőszakolta, elégette - gyűrűsujjú maki született a Szegedi Vadasparkban - gagyi Youtube videók" után csak említést tesznek a nemzeti tragédiánkról. Hát nem tettek.

Mellőzzétek a "nézzél mást" jellegű válaszokat, ugyanis én úgysem nézem többet ezt a csatornát, viszont sokan vannak az országban, akik csak az ingyen fogható adókból tudnak tájékozódni. Mi lesz így a felnövekvő fiatalsággal? Nem fognak tudni Aradról? Nyilvánvaló cél a népbutítás és minden nemzeti érzés kiölése a magyarokból, így könnyebb elvenni a földjüket és az orruknál fogva vezetni őket.

Ti hogy gondoljátok?

2014. okt. 6. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
En az RTL-t néztem, ott pár másodpercet szántak erre a témára.
2014. okt. 6. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy sok már felnőtt ember sem foglalkozik vele. Ma voltam egy Okt. 6-i rendezvényen és hallottam, hogy egy járókelő azt találgatja, vajon mi lehet ez.
2014. okt. 6. 19:53
 3/4 anonim válasza:
én sose fogom elfelejteni mivel okt 6-án születtem
2014. okt. 6. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

A TV2 egy kereskedelmi csatorna.

A célja nem az ismeretterjesztés, meg az oktatása hanem a szórakoztatás ( azt most hagyjuk hogy ezt milyen módon teszi meg(bár azért szoktak rajta menni jó filmek)).

Persze ettől függetlenül szánhattak volna rá pár másodpercet, de semmi sem kötelezi őket erre.

Az M1-en biztosan volt normális megemlékezés, csak hát az közszolgálati csatornákat nem igazán nézik az emberek.

2014. okt. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!