Szerintetek az Éjjel-nappal Budapeste Hannának és Áronnak valóban meg fog születni a gyereke?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szerintem biztos lesz benne valami csavar, mert csak gondoljunk bele, ha ők szülővé válnak, akkor az albérletbe akik ottmaradtak, jelentéktelenné vállnak, mivel még mindig Hanna és Áron miatt van velük is foglalkozva....
Szóval, hogy sztem tuti lesz valami, ami miatt nem válnak szülővé...
2014. szept. 28. 17:30
1/2 anonim válasza:
a énb német változatában a Berlin Tag und Nacht-ban Joe már rég nagypapa, szóval nem kizárt. De magyar sorozat gyártást ismerve, még simán lehet a jól begyakorolt vetélős story.
2/2 anonim válasza:
én is várok valami csavart. Bár lehet, hogy nem fogom már megtudni, mert eléggé ellaposodott a sorozat mostanában. Az új szereplők nagyon gyengék. Áront meg ki kéne írni a sorozatból, mert egy unalmas, egyéniség nélküli ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!