Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretnék egy-két tv csatornáh...

Szeretnék egy-két tv csatornához jelentkezni dolgozni, de épp nem hirdetnek munkahelyet. Azért érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
És mit írjak a motivációs levélbe? Mert én igazából bármit csinálnék, csak ne kamera kelljen állni! :)
2010. jan. 21. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Uhh. Inkább ne menj oda. Én szégyellem magam helyetted.
2010. jan. 21. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem te félreértettél. Intézményi kommunikátornak tanultam és minden érdekel, vágás, szinkron, szerkesztés, adminisztráció...., kivéve, hogy tévében kelljen szerepelni.

A minden alatt nem azt értem, amit te! :)

2010. jan. 21. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért kellene szégyellnem magam? Mire gondolsz amúgy?
2010. jan. 21. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam, hogy hirdetnek..biztos vagy benne, hogy pl. az RTL Klub nem hirdet? Pár hete láttam az oldalukon, hogy gyakornokokat keresnek. Szerintem máshogy nem tudsz bejutni dolgozni, először menj el gyakornoknak, aztán onnan már feljebb tudsz lépni, mert a médiában az ismerettség számít. Szerintem nagyon sokan pályáznak "igazi" állásokra a médiában, de ez egy szűk kör, ahová ismerettség alapján kerülnek be vagy magasabb képzettséggel. Nagyon sok intézményi kommunikátor van, ez nem egy egyetemi végzettség, szóval nagy a konkurencia, mert ott van a sok kommunikáció szakos meg egyéb bölcsész is.
2010. jan. 21. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem az Rtl Klubra gondoltam vagy hasonlóan nagy csatornákra. Pl. városi csatornák, esetleg gyerekcsatornák(pl. Animax, Minimax...)
2010. jan. 21. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem hirdetnek állást, attól még nem biztos, hogy nem is vennének fel, ha jelentkeznél.

Ha dolgozni akarsz, és munkát keresel, akkor oda add be az önéletrajzod, ahova te menni szeretnél dolgozni. Függetlenül attól, hogy hirdetnek-e állást v. sem. Ha jól fogod ki a dolgokat, akár még vissza is hívhatnak, sőt állást is ajánlhatnak.

Ne hagyd ki csak azért, mert nem hirdettek állást! Jelentkezz!

2010. jan. 21. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
ANIMAX,MINIMAX külföldi adók..sztem oda nem lehet jelentkezni..
2010. jan. 22. 07:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy külföldiek, de attól még itthon magyarok képviselik és mennek el a különböző rendezvényekre. Szóval ők nem külföldről kerültek oda, nem?
2010. jan. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!