Lehet ilyen a Mónika sóban?
Figyelt kérdés
Az ilyen egy kaptafára gyártott "Ma megmondom, hogy elegem van belőled", "Ma elmondom, hogy másra van szükségem", Köztünk vége mindennek", "Már nem kellesz nekem" (szóval mind tök ugyanarról szól, más cím alatt) után lesz egyszer értelmes téma? Mondjuk, hogy "Huszonéves, diplomás adófizető vagyok nettó 80 E forinttal, vajon nekem mikor lesz saját lakásom?"
Mert nagyon megnézném már a túlszolizott népcsoport sóműsora után...
(Persze valahol azért tudom, hogy tesznek erre nagyívben, az a jó a népnek, amíg nem agyal a problémáin).
2010. jan. 13. 22:18
1/2 anonim válasza:
Kétlem, az meghaladná egy maunikasót néző átlagpolgár intelligenciáját.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a Mónika sónak kb az a lényege h lerohassza az agyadat pont azért hogy elterelje a figyelmed a normális problémákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!