Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hova lett a Comedy Central?

Hova lett a Comedy Central?

Figyelt kérdés
Digi előfizetők,nálatok is eltűnt a Comedy Central?Kivették a csomagból(nekünk az 55 csatornás van,aszt hiszem)vagy csak újra be kell állítani mert máshova került?Egyik tv-n sem jön be:S
2010. jan. 13. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
hát nálunk is digi van de itt eddig sem volt comedy :S
2010. jan. 13. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Kivették sajnos,mert volt valami balhé.Valahol azt olvastam,hogy lehet visszateszik majd,mert vele együtt az mtv-t is leszedték és a fiatalok körében kb.ez a két legnézettebb csatorna.
2010. jan. 13. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

comedy centralon még a susogós mackók is ezzel foglalkoznak: " Látod, nem látod, na látod...a Digi tv nem a barátod" ...sajnos.

egyébként még tárgyalnak.

2010. jan. 14. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és egyébként a vivát is kivették
2010. jan. 14. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
és az MTV-t is
2010. jan. 14. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!hát ez szomorú...:(((
2010. jan. 15. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
nálunk sincs már és bosszantó, mert imádtam.:( mármár csak az hiányzik, hogy a discovery travel&livinget és az iinvestigation discoveryt kivegyék..
2010. jan. 24. 19:06
 8/8 anonim válasza:
Hihetetlen ezt mostani 17 éves fejjel vissza olvasni. Nagy kedvencem a Susogós Mackók. Sokszor azt kívánom bár a 2000-es években lettem volna fiatal.
2023. ápr. 13. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!