Miért változtak a tv csomagok/csatornák?
Figyelt kérdés
Pesten a digi szolgáltatónál valóban megszűnt a VIVA tv? Hogy engedheti meg magának, hogy ne sugározza az egyetlen zeneadót?2010. jan. 11. 18:07
1/8 anonim válasza:
Nem csak a VIVA szűn(ik)t meg hanem a Comedy, a TV6 és az MTV is ami helyett valami Román sz&rt adnak ami zene csatorna...
2/8 A kérdező kommentje:
De hogy képzelik, hogy az EGYETLEN magyar zenecsatornát megszűntetik?!?!?
2010. jan. 12. 12:13
3/8 A kérdező kommentje:
*megszüntetik
2010. jan. 12. 12:14
4/8 anonim válasza:
Talán a Z+ még zenecsatorna volt,de a VIVA szart sem ér, már bocs.
Sokkal jobb csatornákat sugároznak az elvettek helyén.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez a te véleményed. Az én véleményem más. Éppen emiatt szeretném nézni a vivát, mint ahogyan, gondolom, sok más ezer ember velem együtt.
2010. jan. 12. 15:12
6/8 anonim válasza:
A Z+ tényleg jó volt, majd lett viva+, majd végül viva!
Nekem anno a kedvencem a Mizújs?, és az Izé volt a zenecsatornán! Ez volt már régen!
7/8 anonim válasza:
Egyetlen zeneadó? Háát, a vivát ma már nem nevezném zeneadónak, az MTV szintén nem az. Idióta sorozatokat adnak rajta, kb. mintha a romantikára kapcsolnék. :\ Figyeld meg, hogy a 1 Music Channel hamarosan lekörözi a Vivát. A H!T musicról inkább nem nyilatkoznék, azt nem néztem még hosszabban. Amúgy nekem van mind a 4, de csak South Parkot nézek MTV-n, viván semmit.
8/8 anonim válasza:
összevesztek velük... azért nem adják... rohadjanak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!