Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki aki "szakértője" a...

How kérdése:

Valaki aki "szakértője" a Gyilkos elmék címúű sorozatnak tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam az 'Isteni küldetés' című részt a 3. évadból! Eléggé tetszett, de nem lett befejezve a story. Nem találok olyan részt ,hogy pl 'Isteni küldetés 2' ezért kérem a segítségeteket ,hogy melyik részt kéne látnom, melyikben fejeződik be a történet. Akinek így névről nem ugrik be annak segítek, ebben a részben a gyilkos 2 vagy 3 személy egyszerre és úgy csinál mintha az apjával beszélne, miközben saját magában beszél.

Kérlek segítsetek, köszönöm!

#rész #Gyilkos elmék #nincs befejezés
2014. júl. 31. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd tovább a sorozatot! A két összetartozó rész az Isteni küldetés (2x14) és a Jelenések (2x15). Nem feltétlenül kell ugyanannak a címnek lennie.

Ugyanilyen:

Ösztönös tudás (4x06) - Emlékek (4x07)

A Kaszás (4x18) - Pokoljárás (4x25) - Visszatérés a Pokolból (4x26)

A sötétség óráján (5x23) - A leghosszabb éjszaka (6x01)

2014. aug. 1. 05:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A kaszás-pokoljárás-vissza a pokolból?

A kaszásnak mi köze van a másik 2höz, én azt hittem ,hogy az utóbbi 2 jár csak egy cipőben.

2014. aug. 1. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Hoppá, bocsánat, azt elrontottam:

A Kaszás (4x18) - Visszatérés a Pokolból (4x26) - Az arctalan gyilkos (5x01) - Az út vége (5x09 - 100. rész)

A 4x26 résznek csak a vége, a többi már összefügg :)

2014. aug. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!