A média miért lobbizik azon, hogy fogadjuk el a romákat, melegeket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 20:58
1/7 A kérdező kommentje:
A barátok közt-ben is a vörös hajú q-va csücsörít a szájával, és azt mondja, el fogadunk így.
2014. júl. 17. 21:00
2/7 anonim válasza:
Mi a célja a kérdésnek? Csak fröcsögni/panaszkodni akarsz, esetleg hallani másoktól, hogy "m.cskos zs.idók, b.z.k és c.igányok", vagy tényleg érdekel, hogy miért árt sokat, ha a társadalom előítéletes?
3/7 anonim válasza:
valószínűleg sokat nyom a latba, hogy a miniszterelnökünk vezetékneve Orbán...
4/7 MrPifta válasza:
talán azért, mert az elnyomás helytelen?
5/7 anonim válasza:
tehát, ha engem zavar, sõt kimondottan utálom, hogy egyes népcsoportok a saját mocskukban élnek, magyar állampolgárok, de magyarul nem tudnak, tanulatlanok, jóformán törvények felett állnak, annyira sajnálja õket mindenki, hogy semmi büntetést nem kapnak, ha megerõszakolnak majd halálra vernek egy nyugdíjast... Hogy bármikor rádtámadhatnak az utcán és kirabolhatnak... ha nekem ez nem tettszik sõt undorodom tõlük, mocskos gusztustalan undorító férgeknek tartom õket, akkor én elnomó vagyok? csak mert féltem a családom és a saját szaros életemet ezektõl az undorító alsóbbrendû tetvektõl?
6/7 anonim válasza:
A cigányok 95%-a gyilkos ,bűnöző. A melegek nem.
7/7 anonim válasza:
A témában friss, és elég jó cikk: [link]
Hosszú, de talán érdemes végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!