Mikor kezdödik újra a Barátok Közt?
Figyelt kérdés
Már elvonási tüneteim vannak! :D :O2008. aug. 3. 20:06
1/9 anonim válasza:
Szeptembertől kezdődik újra vagy is folytatódik.
2/9 anonim válasza:
remélem soha...(győzikével, maónika sóval, isaurával a hosszú forró nyárral, meg a többi baromsággal együtt...)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsö hozzászólonak!A másoknak viszont nem!
2008. aug. 3. 21:36
4/9 anonim válasza:
Ömm, Győzikére utalva a kommentedből a DIK szórészletet kihagytad?
5/9 anonim válasza:
azért mindig megdöbbenek, amikor szembesülök azzal, hogy ezek az igénytelen, ostoba, stupid és agysorvasztó "művek" hiányoznak valakinek...
persze, ha arra gondolok, hogy anno isaura kiszabadítására is gyűjtést rendeztek - talán nem is annyira meglepő :(
azt hiszem, mégis igaza volt einsteinnek, amikor megállapította, hogy:
"két dologban vagyok bizonyos: az emberi ostobaság és a világegyetem végtelenségében. bár az előzőben kevéssé..."
7/9 anonim válasza:
Igen szeptembertől ujra B.K. !!!
Vége lesz az unalmas estéknek,mert mostanság hogy szünetel semmi jó filmet nem tudnak leadni!!!
Legalább kiderül hogy a Bartának kitől van egy lánya :DDD
8/9 anonim válasza:
Szia! Augusztus 25-én folytatódik a sorozat! Már nekem is nagyon hiányzik! :)
9/9 anonim válasza:
úúristen, nekem is annyira hiányzik! mióta nincs BK, azóta nem eszem, nem iszom, nem alszom, csak azt várom, hogy újra kezdődjön, mert ha nem látom, akkor már élni is felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!