Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem lehet Tabáni Istváán...

Miért nem lehet Tabáni Istváán énekes?

Figyelt kérdés
-
2010. jan. 7. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
már az...miért ne lehetne????
2010. jan. 7. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De aztmondták ő soha nem lehet énekes ,mert mindíg elbőgi magát meg mert kinek kell egy görbe éneks
2010. jan. 7. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
kik mondták?:D
2010. jan. 7. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
mármint benne volt egy újságban h tabáni menedzsert keres,de hiába keres mert nem fog találni
2010. jan. 7. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:

háát.. presser gábort sem a szépségéért szeretjük:D

az újságíróknak meg nem kell hinni:D

2010. jan. 7. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:

1x elsírta magát..és?

érzérkeny lélek.ez nem baj.Igenis lehet énekes..lehet neki ez lesz a védjegye..mint Elton Joihn-nak a színes szemüvegek...:)

2010. jan. 8. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Jeszus én nem követtem a Csillag Születiket és a Tabánit is onnan ismerem, h anyámék állandóan ezt mondogatták gondoltam akkor már megnézem ki ez a fazon, de akkor pont bele botlottam abba a bizonyos cikkbe, amit te itt emlegetsz! Nem vagyok hülye, de te ezt komolyan elhiszed? én ha bulvár híreket olvasok egyik fülemen be másikon meg ki úgy is csak hazudnak! mégis miért olvasom azért, mert unatkozás közben jó nagyokat röhögök, h miket nem tudnak kitalálni! A kérdéses lap amúgy a Bors! Szavahihetőségük semmi már,mint az én szememben!
2010. jan. 9. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
értem köszi
2010. jan. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!