Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem működik a HDMI...

GohstdogHUN kérdése:

Miért nem működik a HDMI kábel a tévével?

Figyelt kérdés

Van egy AMD Readon HD 7700 Series videókártyám, és egy Samsung ue32f4000AW modellű TV-m, és nem akar működni.

a tv azt írja ki, hogy nincs jel, a gépen pedig a hdmi outputnál hogy nincs csatlakoztatva, mikor be van dugva.

A képrenyőfelbontásnál mikor rányomok az észlelésre, akkor csak a sima monitoromat dobja ki.Ja, és a videókártyám is naprakész, meg amit tudtam frissítettem. Ha valaki tud segíteni, az légyszives írjon. Előre is köszi!

2014. jún. 25. 17:36
 1/3 anonim válasza:
Ellenőrizd hogy megfelelő-e a kábel és/vagy csatlakozó minősége jó-e,nézd meg a bemenetet mind a kettőn,nézd meg a beállításokat mind kettőn.
2014. jún. 26. 00:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Hogy hogy megefelelő e? Magas sebességű HDMI kábel, aranyozott végeel. A dobozon az van hogx 4k-s, a gépem el is bírná, de a dobozon találtam még olyat is hogy /SAT Receiver, DVD/DVD-R/ Blue-ray/ az egyikvégén a kábelnek, a mási végén az ábrának pedig(FLat TV/Beamer/Amlifier/

Nem mindegyik HDMI kábel ugyanolyan???

2014. jún. 26. 09:27
 3/3 anonim válasza:
Én se úgy értettem arra gondoltam hanem hogy nem érintkezik a csatlakozó,például ér a másikkal.
2014. jún. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!