InviTV - Minimax - Mást is bosszant?
Figyelt kérdés
Vagy csak én tartom szemétségnek, hogy átvitték a Minimaxot az alap díjcsomagból a családi csomagba? Még a mini-kids csomagra is előfizetünk, és abban sincs benne. Egyedül a Minimaxon voltak normális mesék, a többi csatornát - DaVinci Learning kivételével - csak akkor nézhetik, ha tudom, hogy mit adnak.2010. jan. 4. 14:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem a KidsCo-t és a Disney Channelt is lehet nézni.
2/5 anonim válasza:
Disney channel 4ever...(Phineas and Ferb...Hannah Montana...Zac and Cody...) Rengeteg jó mese van rajta...
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs Disney channel.
Korábban volt az alapcsomagban: Minimax,
+ minicsomag (Kidsco, Jimjam, Nickelodeon, BebeTv, Da Vinci Learning).
Most a Minimax helyett lett a Cartoon Network, amit korábban - amikor még nem Invitelünk volt direkt elrejtettem - nehogy a gyerekek véletlenül is arra a csatornára kapcsoljanak.
2010. jan. 4. 16:04
4/5 anonim válasza:
Érdekes ez az egész rendszere az IvniTV-nek, szerintem, mert nekünk alapcsomagban a gyerekcsatornákat illetően van Minimax, Cartoon Network, Nickelodeon. Nemtudom, mért változhatott meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak egy időre szedték le, most már nekünk is van minden. Valószínűleg többen reklamáltak és végül mégis visszatették.
2010. júl. 21. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!