Titeket nem bosszant, hogy a jó filmek este 11 körül kezdődnek a sok szart meg berakják 7-8 óra körül?
Figyelt kérdés
Azokat kénytelen vagy mgnézni, mert mindenhol olyan szarságok mennek akkor és a késői jó filmre meg nem tud az ember már ébren lenni, mert hajnalban kelés van :(2010. jan. 3. 10:05
1/3 anonim válasza:
Nem nézek tv-t, ami érdekel letöltöm, vagy megvan dvd-n. Idegesít, hogy 20 percenként reklám van, meg a sok szenny műsor. Azt se tudom, megvan-e még a tv.
2/3 anonim válasza:
hát igen... rádásul a legjobb filmek vasárnap 10 körül mennek ha meg akarnád nézni másnap hulla lenél és ez má alapból idegesítő deh még az a sok reklám :@ 1 órában van vagy 3-4 rádásul nagyon hosszúak (volt hogy én bealudtam a reklámon -.-")
3/3 anonim válasza:
de bosszant. múltkor is fent kellett maradnom hajnali 3-ig, hogy megnézhessem a kedvenc filmem. ma is... berakják a titanicot délután 5 órára, de a star wars ezredik része simán jó nyolcra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!