Folyamatban lévő animesorozatokat tudnátok ajállani?
Figyelt kérdés
Animeaddicts-os projectek megvannak. Meg nézem a Mahoka Koko no Rettoseit és a Makekucity Actorst is.2014. jún. 9. 16:10
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Csak úgy tájékoztatásként linkelek egy oldalt, megnézheted a mostani szezon animéit, mármint hogy mik mennek most :D
Amúgy pedig itt van amiket én nézek:
Mushishi (de csak ha láttad az első évadot :))
Selector Infected WIXOSS (ezt nem ajánlom, én magam se tudom miért nézem...)
Akuma no Riddle (bár ezt úgy tudom AA viszi)
3/8 anonim válasza:
Sok most nincs. Ha nézted az első részét, akkor date a live 2 [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget a Mushi Zoku Shout nézem, de én nem is tudtam, hogy az a 2. évada most néztem utána, hogy van 26 másik rész is. Ezt megszívtam. Ezért utálom ezt. mért nem lehet 27-28... résszel folytatni? Jó más a címe. Na, de akkor is. Persze én is hülye voltam, hogy nem jártam utána csak elkeztem nézni mindig ilyenkor szívom meg egy animével. Na mindegy majd megnézem azt is. Mégegyszer kössz.
2014. jún. 10. 15:40
5/8 anonim válasza:
No, akkor egy kis segítség a közeljövőre nézve:
Minden anime, amiben megtalálható a "zoku" szó és semmihez sem kapcsolódik, az folytatás. Mivel a zoku folytonosságot, folytatást jelent :)
6/8 A kérdező kommentje:
Értem kössz
2014. jún. 10. 20:36
7/8 anonim válasza:
Highschool DxD mindjárt jön a season 3. Ne hagyd ki!!! =)
8/8 anonim válasza:
Az év legjobb animéje díjat kapja majd (számomra :D )
NO GAME NO LIFE
(a 6. részt csak 10szer néztem meg HATALMAS és, folyamatban van 12 részes (2014 most fut) ...)
csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!