Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Igaz h a Dgi Tv-n januártól...

Igaz h a Dgi Tv-n januártól megszűnik a Viva tv?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam és nagyon felhúzott a dolog mert szoktam nézni. :$
2009. dec. 31. 10:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és ki akarja nézni a román csatornáz??? :$
2010. jan. 3. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi felhívtuk őket és azt mondták, még nem döntötték el mi lesz. Még tárgyalnak, hogy maradjon, vagy ne. De sok ember érdeke, mivel sokan nézik, így kevés esély még van rá, hogy maradjon. De én is szörnyen sajnálom a Vivát és az MTV-t is. :(
2010. jan. 10. 17:58
 13/18 A kérdező kommentje:
nálunk 8.-ától megszűntek :`(
2010. jan. 11. 19:03
 14/18 anonim válasza:
nálunk is megszűntek :'( pont azok a csatornák, amiket nézni szoktam..és a kedvencem a comedy volt:(
2010. jan. 11. 19:50
 15/18 anonim válasza:
Mikor bekapcsoltam én tisztára kiakadtam O.O Se Comedy ami egyébként ÉVEK ÓTA a LEG!! nézhetőbb csatorna...Se MTV amin HALLGATHATÓÓ friss zenéket adnak... Ki vagyok akadva...Biztos átváltunk!!!
2010. jan. 11. 21:18
 16/18 anonim válasza:
Pár napja akartam kapcsolni az MTV-re amin Happy Tree Friend és South Park megy, és megdöbbenten tapasztaltam hogy már nincs. Fáj, hogy azt veszik el, ami jó volt. :((
2010. jan. 11. 23:00
 17/18 A kérdező kommentje:
hát jah a legjobbakat veszik el ahelyett h még ott van vagy 10 idegen nyelvű csatorna
2010. jan. 12. 15:41
 18/18 anonim ***** válasza:

17:58-as

Hallottam, hogy a Viva lehet mindenhol megszűnik végleg. Persze lenne helyette valami új. De ez még nem biztos, de egy ismerősöm hallotta egy ott dolgozótól, szóval lehet hogy így lesz.

2010. jan. 19. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!