Valaki le tudja írni a legújabb HELL-es reklám szövegét?
Huhhh
kortyolom, ízlelem, iszom, mhm,
finom Ahh
lenyelem, lenyelem
pocimba beteszem
hasamba belemegy, Haaa
üt a koffein, üt a koffein,
pörgök, pörgök, felpörgök, Brrrr
ez a jó, szeretem, kell nekem, Huuu
enyimé, nem adom,
összeset megiszom,
Hell, Hell
Hell az én italom, Haaa
:)
Ha újra írnád a történeted, tiszta lapot nem kezdenél üres szavakkal. Nem rejtenéd hamis festék mögé a valódi képet. A csúcsot nem sokra becsülnéd hullámvölgyek nélkül és nem arra hajtanál, hogy érted pedálozzanak. Az állóvízben fuldokolsz már, mozdulni mégis félsz. Burokba fordulva hallgatod a külvilág ütemét. Eldöntheted, hogy megrekedsz, vagy felemelt fejjel nekilódulsz a semminek. Mert a te kezedben van a lehetőség: az összefogásra a célba jutásért, a megbocsájtásra, hogy bizalmat ajándékozz, az alkotásra hogy a hiányban is színre váró kifestőkönyvet láss.
Feloldódhatsz a mindennapok egyszerű harmóniájában nagy cívódások után. Megfeszülhetsz a készülődés magányos izgalmában egy közös próbatétel előtt. Magadra lehetsz ha elvesztél is, mert a térkép helyett Te döntöd el, hogy melyik lesz a helyes út.
Ha van merszed lépni, sikerekbe botlasz, hisz a lábad alatt nem csak por hever.
Ha önmagaddal megharcoltál, a próbád talán ott kezdődik, ahol valaki más partot ér. Ahol azt kérted amit nem kaphattál, ott azt kaptad amit nem kértél, közben pedig megérintett minden amihez csak hozzáértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!