Laci591 kérdése:
Melyik tini titánok tetszett nektek jobban?
Figyelt kérdés
A 2003 as tini titánok vagy az újj tinititánok harcra fel ?
Nekem a 2003 as tini titánok tetszik,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
2014. máj. 25. 09:45
1/5 anonim válasza:
A 2003-as inkább volt komolyabb, sokszor sötétebb hangulatú, az újban inkább poénkodásra vették a dolgot. A régi Teen Titans inkább volt jelen tinédzser koromban és nagyon szerettem is. A mostanit annak ellenére, hogy hányan leszólják, egész jónak tartom. Vagyis inkább viccesnek.
2/5 anonim válasza:
Csillagfény, egyszerűen imádom. Szerelmes is voltam belé.
3/5 anonim válasza:
A 2003-as az, újfajta komolytan.Persze nem utálom ezért sőt, sokszor ha az megy megnézem de, a régi szerintem jobb volt.
4/5 kincsi2003 válasza:
A Harcra Fel egy komalytalan,gyerekes sorozat,nekem a régebbi sokkal jobban tetszik
5/5 anonim válasza:
A régi több értelmet, üzenetet adott mint a TTG. Sokkal komolyabb volt, de nem volt depressziósan sötét hisz volt humor is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!