Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen szomorú animék vannak?

Milyen szomorú animék vannak?

Figyelt kérdés

Az AnoHanát imádtam, el is sírtam magam rajta...láttam még az Angel Beatsot az is tetszett, meg az airt, ami annyira nem nyerte el a tetszésemet.

Valami hasonlóakat még tudtok? ^^

Előre is Arigato

2014. máj. 22. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Kanon, Clannad, Honey and Clover, Ef, Kimi ga nazomu eien.
2014. máj. 23. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
School Days, Another
2014. máj. 24. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az Another aztán marha szomorú, mondhatom... persze, tele van halálesetekkel, de azoknak nem a melankolikus érzelmek kiváltása a célja, nem akar drámai vagy tragikus lenni. Inkább egy jó kis horrornak mondanám nyomasztó hangulattal.

Kérdező, Elfen Lied nem volt még meg? Szerintem alap a szomorú animék szerelmeseinek. Okkal mondom: 2, azaz KÉT olyan történetet vittek eddig vászonra(képernyőre) a világon, ami engem képes volt megríkatni, és ez az egyik. Jó, persze én sem láttam még mindent, de na, érted.

2014. jún. 1. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, hagyjuk már ezt a baromságot, elég gyenge idegzetű ember lehetsz, ha neked az Another horror... azért írtam, mert ha az alap 12 rész után megnézed a 0. résznek nevezett OVAt, a Misakiékkal kapcsolatos jelenetek igenis szomorúak - és nem is a brutalitásra megy, ahhoz ott van a Corpse Party Tortured Souls - ami szintén elég szomorú, hogy a kérdésre válaszoljak
2014. jún. 2. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem azért neveztem horrornak, mert annyira megviselt volna, hanem mert annak szánták, a "jó kis" jelző pedig a nekem tetsző történetvezetésnek szólt. Nem tudom, mégis mi a franc lenne a megfelelő kategória rá szerinted, ha egyszer világos, hogy a feszültséggerjesztésre, a nyomasztásra ment ki a játék végig, és egy-egy szereplő elpatkolásának a jelenetét úgy állították be, hogy "nesze, öcsém ezt vártad eddig" érzetet keltsen. Az meg külön érdekes, amit az OVAról írsz, mert ugyan konkrétan nem emlékszem már rá, de tudom, hogy szokásom minden animéhez hozzánézni (feltéve, hogy van neki), mégsem rémlenek semmiféle szomorú képkockák - talán mert tényleg nem azok voltak a hangsúlyosak a sztoriban. De azért felelevenítem egyik nap.
2014. jún. 3. 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább thrillernek nevezném, az atmoszféra és a történet alapján is - szerintem a sztori kellően szomorú volt helyenként, attól meg nem lesz horror, hogy (a cenzúrázatlan verzióban) milyen durva halálesetek vannak
2014. jún. 3. 18:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen láttam már az Elfen Liedet is... és az Another szerintem se szomorú egy kicsit se és lehet hogy nem a legijesztőbb anime, de attól még tényleg a horrorhoz státuszolják be.
2014. jún. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!