Mit szóltok hozzá, hogy január 8-tól nem lesz a Digi Tv-n Viva és még pár csatorna?
Figyelt kérdés
Én szeretem nézni a vivát, ez az egy jó magyar nyelvű zene csatorna. Sok műsorát szoktam nézni. Nektek nem fog hiányozni?2009. dec. 27. 15:11
1/9 anonim válasza:
Nekem biztos nem, mert eddig sem néztem tévét.
2/9 anonim válasza:
Elég alacsony színvonalú csatorna, úgyhogy biztosan nem fog hiányozni.
3/9 anonim válasza:
Szerencsére T-mobilra cseréltünk ki és megmaradnak a viva tv.
5/9 anonim válasza:
Megszűnik a Viva, a MTV, a TV6. Kábelen ugyanezek, plusz a Comedy Central.
6/9 anonim válasza:
én azt gondolom hogy a digi ezekután sz.t sem ér...én abban a pár órában amikor tv-ztem MTV-t néztem a többi sz.r -.-" egyszóval akik szerették az igényes csatornákat azok beszo.ták
7/9 anonim válasza:
a tv6 hiányozni fog, arról is a Simpsons család,az Amerikai fater,és az OZ ,
8/9 anonim válasza:
Én nem is tudtam,hogy megszűnt.Pénteken jöttem haza,délután kapcsolom be a tv-t,viva helyett vmi sz.r volt,átkapcsolok az MTV-re ott is más van...Kerestem,mint állat,hogy hol van a viva meg az MTV,de akkor ezért nem találtam.
Pedig a Vivát szerettem:)
Pont ősszel váltottunk digire,erre most megszűntek ezek:(
De lehet,hogy lesz még vmikor?Vagy kizárt?
9/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... :S
azt sehol nem írják. csak annyit hogy nem tudtak megegyezni, ezért levették a csatornákat.
de olyan rossz :S nincs semmi magyar nyelvű zenecsatorna :(
bár ami az MTV helyett van, ott mennek magyar számok is.
2010. jan. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!