Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek gyári hibás a TV,...

Szerintetek gyári hibás a TV, vagy mégis hogy kell ezt falra szerelni?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung ue32F5000 típusú televízióm, amit szerettem volna felszerelni a falra. Vettem hozzá megfelelő konzolt, de csak az egyik helyre passzol a csavar (a képen a bal alsó részen) itt kicsit kijjebb van a menet, a többinél pedig beljebb, amikbe így nem passzol a csavar. A képen is így van, viszont akkor nem értem, hogy hogyan lehet rászerelni a konzolt? Van egy másik TV-nk, annak mind a négy résznél úgy van, mint a képen lévő bal alsónál. Szerintetek ez gyári hiba? Hogyan szerelhetem fel így a televíziót?

Kép: [link]

2014. máj. 9. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Fél centivel hosszabb ugyanakkora csavarokat kell beszerezned a legközelebbi csavarboltban. Ha túl hosszúak és megakadnak, vagy nem sikerül alig hosszabbat szerezni, csak sokkal hosszabbat, akkor flex bőven hosszúra vágókoronggal, majd nagyon apránként csipegetve csiszolókoronggal vagy köszörűvel méretre igazítani, legvégül a csavar hegyét 45 fokos félkúppá alakítani, és kész a tökély.
2014. máj. 9. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, ez a Samsung precizitás.
2014. máj. 9. 23:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Csak az bosszant nagyon, hogy ha valamiért fizetek x összeget, akkor miért nekem kell még utána szaladgálnom? Ááá
2014. máj. 10. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magamnak csak flexelnék a kiááló izéből, aztán kis fúróval kicsípném a sorját a menet kezdetéből, úgysincs szem előtt, csak én egy baromállat vagyok, nem is ajánlanám, hogy intézd el ennyivel, meg a rezgés és a melegedés elkerülése nem egyszerű úgy, nem beszélve arról az egyszeri, kötelezően becsúszó, íves karcerdőről, ami a flex szuperképessége.
2014. máj. 11. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
*kiálló
2014. máj. 11. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!