Megéri előfizetni az HBO Pak-ra? Jó filmek mennek rajta?
7 éve vagyok a UPC Direct műholdas tévé előfizetője, és tegnap délelőtt felhívtak telefonon hogy köszönik a már 7 éve tartó bizalmam és remélik hogy a jövőben is elégedett előfizetőjük leszek...
A lényeg hogy köszönetül 2000 Ft/hó helyett 1000 Ft/hó-ért előfizethetek HBO Pak csomagra 1 év hűség vállalása mellett. Az akció egészen a hűség végéig tart. Utána 2000 Ft/hó lesz vagy ugye le is mondhatom.
Szerintetek megérné? Nagyon sok filmet szoktam nézni. Hétvége este mindig nézem a TV programot hogy milyen jó filmek lesznek, csak azt nem tudom hogy ez az 1000 FT/hó megéri-e az HBO-ért. Jó filmek szoktak rajta menni?
A vígjáték, thriller, horror, akció filmeket szeretem leginkább.
Nem nagyon van más lehetőség.
Az internet is 30 GB-os Telenor mobilnet és ezt a 30 GB-ot úgy használom el 3 hét alatt hogy szinte semmit sem töltöttem.
Ha nincs lehetőséged letölteni, megéri ha 1 évig 1000 HUF / hó.
Előnye, hogy nincsenek megszakítások műsor közben, korhatárjelzések a képen, tehát nagyobb élmény nyújt, mint az alapcsomagos filmcsatornák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!