Trónok harca könyv vagy inkább a sorozat?
Eddig megnéztem 2-3 részt a sorozatból.Megtetszett. Csak aztán láttam hogy ugye könyv is van belőle és az esetek többségében a könyv mindig jobb mint a film/sorozat. Nem szeretném azzal elrontani hogy előbb megnézem a sorozatot és utána meg mondjuk már nem lesz annyira élvezhető a könyv.
Tehát olvassak előbb vagy nézzem meg?
Még annyi,h én is a sorozattal kezdtem, és így azt hittem tudhatom,h mi fog történni, de a sorozat nem adja vissza az ottani világ hangulatát úgy mint a könyvek, és nagyon sok dolgot ki is hagynak belőle, így sztem ugyanolyan élvezetes volt a könyv a sorozat után, mintha előtte olvastam volna, nem vett el semmit az élményből (max az 1. évad végén történt dolog nem döbbentett meg a sorozat miatt).
És ugye elolvastam az eddigi könyveket, utána visszanéztem az 1.évadot és most jelenleg követem a 4. évadot, de néha sírni tudnék rajta, és nem azért mert olyan jó lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!