Linkelnétek nekem Szulejmános fanfictionokat?
Hogyan van az, hogy nekem sz összes Szulejmános kérdésemet törölték? Hogy csinálod, hogy a Tiedet nem????
Lehet venni kérdéstörlés mentességet, mint e csetoldalakon a FLOOD vagy, mi? De komolyan enyémet egy szálig töröltette valaki!
Nem tudom, de vagy engem utálnak vagy a Szulejmán utálók pécéztek ki, pedig a nevem sincs kint, hogy állandóan törölték! Sorozatot kb a 40. résztől kezdtem nézni, de látni akartam az elejét is csak nem tudtam hol keressem, és kiírtam rá kérdést. Törölték. MINDET! Akárhogy fogalmaztam meg. Pedig nem csak oldalkeresős kérdésem volt belőle, hanem ilyen is olyan is. És törölve lettek. :(:(:(:( De megtaláltam amit kerestem nagy nehezen, így már minden percét láttam! :):):)
De amúgy mi az a fanfiction??
Hm... Nem tudom miért. Nekem eddig még egy kérdésemet se törölték.
A fanfiction-ök olyan, rajongók által írt történetek, amelyek tévés, mozifilmes, képregényes, könyvbeli vagy bárhonnan máshonnan származó szereplőkről szólnak. :)
Pl. ez is az:szerelem-a-palotaban.blogspot.hu
Ezt már láttad?Szerintem nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!