Zsófi vagy Teo?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérlek mondj egyetlen jófejt, aki kiesett?

A b**i Dávid?

A ribi Charlotta?

A bunkó Dorka?

A sunyi Zsolt?

A Zsófi, mondjatok rá bármit is, de egyenes, korrekt, őszinte.

A Viki meg játsza a játékot. Mert itt játszani és taktikázni kell. Mellesleg messze a legintelligensebb.

2014. ápr. 28. 17:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Így van
2014. ápr. 28. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Intelligensebb és érdekesebb is volt a Teo a nyafka kis egyszerű,12 egy tucat gnómnál,ami visszás lehetett a Teonál,h látszott rajta,h szerintem most boldogtalan korszakát éli és eléggé keresi magát.Ez a feketébe öltözködés állandóan is ezt mutatta.

A kis gnóm meg szintén majd egész más lesz,ha nem a szülei dugnak mindent a segge alá és akkor majd nem lesz minden rózsaszín.Minden amit szövegelt unalmas sztereotipia volt 12 egy tucat az egész jelleme.

Jó fej?Miért a Krisztián és Iza jó fej?A Krisztián tök unalmas szerintem.Az Auréliót bírom.A Viki intelligens,nagy taktikus az igaz,de akkor is külsejéből fakadóan egy megkeseredett rosszindulatúbb szűrőn keresztül látja a világot.Már így is jött be.Miért ez olyan jó?A legratyibb csapat mind közül és ezt tartom.

2014. ápr. 28. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Alapvetően egyetértek veled. Nem mondtam, hogy akik bent vannak, azok mind jófejek, csak azt mondtam, hogy akik kiestek, azokért nem kár.

A Krisztián borzasztóan buta. Az Iza nem miatta vezekelt, hanem azért, mert rájött, hogy ha nem nyalja vissza magát K.-hoz, akkor az úgy kiviszi párbajozni, mint a sicc, és a nézők meg kiejtik Izát.

Az Izánam anno csak azért kellett K., mert Zsoltnak nem kellett, és Auréliónak sem. És az hogy néz ki, ha a villa "jócsaja" facér marad?

Teo igazából a húszas szókincsével igazából alig tud megfogalamzni igazából egy épkézláb tőmondatot. Igazából idegesít, hogy igazából SEM IQ-ja, sem EQ-ja nincs igazából.

Bár úgymond Krisztián sem egy nagy úgymond fogalmazóbajnok úgymond.

Az Iza meg a Teo igazábólozik, a Krisz úgymondozik, az Aunak meg nem nagyon mennek a kifejezések, szólások, közmondások.

Én is aunak szurkoltam, amig nem történt három eset, ami miatt nem tartom érdemesnek a fődíjra:

Az egyik, amikor a pöttyös-csíkos hétem Viki felhúzta a kabátját Aunak, Au meg őrjöngött, hogy az egy 70,000-es kabát.

Illetve, ugyanezen a héten közölte, hogy neki a legnehezebb az udvaron+nyugiszobában lakni, mert ő -ellentétben a többiekkel- a luxusból jött be a villába.

A harmadik meg az volt, amikor fikázta a Zsófi "nyóckeres" lakását. Előtte pár órával meg ott evett-ivott. Arról nem is beszélve, hogy a Zsófi szülei küldtek a húsvétra sonkás+tojásos tálcát, Au meg amint beért, jól levágta a földre.

Kiábrándultam belőle.

Viki vagy Zsófi nyerjen.

2014. ápr. 28. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!