Vajon megüti a holnapi adásban Krisztián Izát? (való világ)
Iza nagyon megérdemelné, hogy végre egyszer valaki képen törölje, de úgy, hogy beszakad az arca, és soha többé nem tudjon modellkedni. Milyen már az egy nőtől, hogy beleköp a másiknak az arcába, meg anyázik, meg olyanokkal dobálózik, hogy haljon meg a családod? Ez a csaj nem komplett, kimennék a villából, tuti ellátnám a baját.
De amúgy szerintem nem fogja megütni, max jól belemászik az arcába és helyrerakja.
Ellenzem, hogy egy férfi megüssön egy nőt.. de ilyet mondani, hogy pusztuljon el az egész családja? Mit képzel ez az Iza magáról?!!
Meg milyen modell Ő? 21 évesen olyan kiélt feje van, mint egy 40 évesnek. Egy normális ügynökség szóba se áll egy ilyen "nővel"!
Fhu... nagyon remélem, hogy Krisztián nem ütötte meg, de igazából megérdemelné!
Hát, elég idegbeteg feje volt amikor oda szaladt.
Viszont az fura, hogy nem lehet online nézni, mert ki vannak kapcsolva a kameràk.
Remélem tényleg nem bántotta, ezek után úgy is hamar kiesik Iza..
Teljesen igaz 7-es.Amúgy mivel nagyon nagy többség a VV portálján is,de itt is jóval többen akarták volna visszavárni Charlotteot,nem annyira hiszem,hogy a többség szavazat az övék volt.
Amilyen manipulációs csatorna az RTL és ugye ilyen Győzike féle hulladéktelepre valókat szeret futtatni,szerintem simán kicserélték a szavazatok alatt a képeket,mert Charlottal túl unalmas lett volna,így meg megkapták az ingyen cirkuszt.
Azt bírom mikor ar üvöltötte,hogy miért nem néz a szemébe Charlotte!Könyörgöm egy egészséges vitapartnernek a szemébe néz az ember,de egy üvöltő őrültet ki akar bámulni!
Szerintem ha kimegy inkább a zárt osztályról kéne autót küldetni hozzá.
Egyébként abban is igazad van 7-es,én is azt hittem valami nagyon primitív viselkedésű "telepről" származik és mikor megláttam a facebookon,h milyen gazdag a háttere,akkor azt kell,h mondjam tökéletesen agyon kényeztették,mindent a segge alá tettek és az égadta világon semmi norma mércéje nincsen.Ismertem nagyon hasonló agresszivitással rendelkező gazdag gyereket,akit a szülei agyonpénzelték 32 éves koráig,a gazdasági válság betett nekik,oda a vagyon,azóta már nem viselkedik az sem úgy az emberekkel,mint régen,hanem nyalizik,mert dolgozni nem képes és keresi az élősködés lehetőségét,mint ami volt neki még nem is olyan régen.De már 36 éves,ha nem lesznek a szülei,ahol most egy szobácskában elvan a 2.ker régi családi háza helyett,a hajléktalan telep lesz szerintem.
Ezzel sem lesz máshogy evvel az értelmi szinttel és viselkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!