Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Animések ti szoktatok tv-t nézni?

Animések ti szoktatok tv-t nézni?

Figyelt kérdés
Például az animaxt leváltó c8-at? Amikor elindult bekapcsoltam, de 5 percet nem néztem. Azért kérdezem, mert én az utóbbi ídőben nagyon elszórtan kapcsolom be a tv-t. Esetleg híradásokat nézek. Ti, hogy vagytok ezzel? Én vettem egy táblagépet és a szobámban elvagyok vele amikor itthon vagyok. Van wifi nincs probléma. Ja és ki hány animét, mangát látott, olvasott? És kinek mi a kedvence? A válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 14. 00:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ritkán nézek tv-t. Amíg volt normális Animax,addig azt néztem... Több,mint 100 animét láttam már. A kedvencem a "Mirai Nikki". Mangát még nem olvastam.

18F

2014. ápr. 14. 00:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem szoktam tv-t nézni, eddig 29 animét láttam, a kedvencem az One Piece, csak a Fairy Tail mangáját olvastam.
2014. ápr. 14. 09:08
 3/19 anonim ***** válasza:
Magyar tévén nem néztem sokat, régen a német csatornákon néztem, de ma már azt sem. Nem számoltam, hányat láttam, de több százat, mangát talán úgy 50 körül olvastam. Kedvenc animém: Tenkuu no Escaflowne.
2014. ápr. 14. 13:07
 4/19 anonim ***** válasza:
30 anime ,olvasom az Attack on Titant,Fairy Tailt,Hiyokoit,Love.com Twot :)
2014. ápr. 14. 15:11
 5/19 Betty-Detty ***** válasza:
Az Animaxot régen hébe-hóba néztem, de ezt a c8 izét nem nézem. Amúgyis szívesebben netezek, mint nézem a tévét, megaztán mindent meg lehet online is nézni. Több, mint 100 animét láttam eddig, kedvencem az Inuyasha, az Ano Hana és az Another.
2014. ápr. 14. 20:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket körülbelül azt az eredményt kaptam amit gondoltam, de jöhetnek még válaszok.
2014. ápr. 14. 21:01
 7/19 anonim ***** válasza:

TV? MI az a TV? :D

Ja igen mikor valami "választások" voltak akkor véletlen bekapcsoltam, de tényleg véletlen.

94 anime, 11 manga.

Ezeket a számokat onnan tudom, hogy feljegyzem őket jegyzettömbben

Kedvencem sok van, de a tényleg kedvenceim:

Manga:

-Kimi no Iru Machi

-Rosario Vampire

Anime:

-Mirai Nikki

-Nodame Cantabile

-Itazura na Kiss

-Kaichou wa Maid-sama!

-Sakamichi no Apollon

-Kaze no Stigma

Bocsi sokat írtam, de ezek a kedvenceim, s nem tudok dönteni köztük

2014. ápr. 14. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:

U.I.: Animaxnak kár hogy vége lett, én ott csöppentem az animék világába... De a c8??? Felköthetik magukat...

TEE, hogy bírtad 5 egész percig nézni? Én 3-4 mp-ig bírtam, utána felkötöttem volna magam.

2014. ápr. 14. 21:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar hány kedvencetek van nyugottan irjátok le ami a kedvencetek amennyi van az jöhet. Amit nem láttam és felkelti az érdeklödésemet azt majd úgyis megnézem. És én azt írtam, hogy 5 percet nem néztem a c8-at.azt se tudom mi megy rajta, de szerintem jobb is így. Bár elég felháboritó, hogy állitólag a mindig tv-n is fogható vagy csak lesz fogható. Bezzeg az animax!
2014. ápr. 14. 22:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Viasat 6-on szoktam nézni Animét tiszteletből támogatás képpen. :) DBZ-edet Yu-gi-oh' Gx et.

Nekem mindegy szinkronos e vagy melyik verziót hozzák, de néha jó csak nézni és nem olvasni a feliratot.

2014. ápr. 15. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!