Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hogy Tabáni...

Mit szóltok hogy Tabáni István nyerte a CSillag Születiket?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

mit vagytok kiakadva?? az hogy elsírta magát, és akkor? ma is énekelte ugyanazt a számot és nem sírta el magát. akkor csak teljesen belemerült a dalba. Ugy jó István ahogy van, megérdemelte!!!!

MÁR UNALMAS HOGY MINDENKI EZT KÉRDEZI HOGY MEGÉRDEMELTE-E! HA NEKTEK NEM TETSZETT, AKKOR MIÉRT NEM SZAVAZTATOK MÁSRA???? NE PAMPOGJATOK, HA SZAVAZNI SEM SZAVAZTATOK A KEDVENCETEKRE!!!!

2009. dec. 21. 15:36
 12/19 A kérdező kommentje:
sztem is megérdemelte mert nagyon jól énekelt
2009. dec. 21. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nagyon jó, hogy ő nyerte, én neki szurkoltam. Neki van a legnagyobb szüksége arra, hogy a siker növelje az önbizalmát meg nagyon jó énekel. Nem azt mondom, hogy André nem volt jó, de azzal a hanggal nem sokra menne az operán kívül.
2009. dec. 21. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt írta, hogy brasch bence meg horváth tamás meg a bad boyz jobb Tabáninál, annak üzenem, hogy nem a kinézetet kell nézni.. Idióta pícsa
2009. dec. 22. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem neki, de a többiek,mind a 4 döntős, is nyertek azzal h odáig eljutottak, v pl még az is aki tovább sem jutott,a Balogh Brigi,de neki is lett már lemezszerződése enélkül is!
2009. dec. 26. 09:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bárki jó volt.Valójában Bencének szurkoltam de ő kiesett :(De csinálhatott CD-t:):)♥:):)
2010. jan. 2. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az hogy elsírta magát nem számít.Szomorú volt a dal.Különben is jól énekel☺
2010. jan. 4. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

Miért kell ennyire irigykednetek b+?

Bennetek semmilyen együttérzés nincs? (Tisztelet annak a kevés kivételnek) Azért sírta el magát mert felgyülemlett benne a sok régi érzés. Lehet, hogy ti a suliban nagymenők vagytok/voltatok, de neki nagyon nehéz gyerekkora volt. És még szép, hogy támogatta a zsűri egy ilyen tehetséget nem szabad veszni hagyni. Nem hulló, hanem felfelé törekvő csillag lesz belőle. =)

100%-AN MEGÉRDEMELTE!!!!

2010. jan. 30. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon megérdemelte, és a 60% rá szavazott. Lehet itt gonoszkodni, de fölösleges, mert ő nyerte meg, és ha a feneketeket a földhöz veritek (kis gonoszkodók), akkor is ez a helyzet. Nem is értem, hogy miért kell itt durva módon szidni Tabánit. Ha nem szereted, menj a Bencés kérdésekhez és frankózd őt! Nekem eszembe nem jutna elmenni a róla szóló kérdésekhez. Három lemezre kötött vele szerződést az Univerzum, és ha 10 milliót költenek a lemezére - 6 lemezt lehetne ennyi pénzből elkészíteni-, akkor ez azt jelenti, hogy a szakma is lát benne fantáziát, illetve a lemezkiadó hisz Tabáni sikerében, hiszen nagy kockázatot vállalnak azzal, hogy rendkívül igényes és költséges CD-t készítenek. Ha nem veszik elegen, az nagy bukta lesz anyagilag, de aki mer, az nyer. Rajtam nem múlik, mert én megveszem a CD-t, és nagyon sokan vannak, akik megveszik. Remélem, hogy elegen ahhoz, hogy új és új lemezek készüljenek. Akinek van füle, az hallja, hogy milyen csodás a hangja Tabáninak, és a Blikk mellé megvehető CD-jét hallgatva, szinte látom magam előtt az arcát, annyira átjön az énekből ő. Mióta megvettem a CD-t a Blikk mellé, még nem vettem ki a lejátszóból és nincs nap, hogy ne hallgatnám meg. Este felviszem a hálószobámba, hogy reggel ezekkel a dalokkal induljon a napom, aztán hozom le, hogy napközben is hallgathassam. Most egy darabig nem dolgozom, így itthon vagyok egész nap,és megengedhetem magamnak ezt a luxust. :) A lényeg a lényeg: nem fog eltűnni a süllyesztőben, mert rengetegen szeretik.
2010. febr. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!