Mi volt jó abban az Andréban? Olyan rossz vékony hangja van!
Figyelt kérdés
Rosszabb mint a mobilomon a 10000HZ2009. dec. 19. 22:24
1/9 anonim válasza:
Gondolom te a tucat zenén nevelkedtél. Sosem fogod megérteni.
2/9 anonim válasza:
Lehet neked rossz vékonynak tűnik, de szerintem szép szoprán hangja van, persze egy idő után nekem is unalmas lett, de nagyon tehetséges pali, illemtudó, aranyos, megértő, és nyílt. Olyan kis visszahúzódónak látszik. Szerintem aranyos (:
3/9 anonim válasza:
Éppen a hangja. Próbálnál meg te így énekelni. Nők között is ritka az ilyen tiszta, magas hangfekvés. Nem még férfiaknál.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
5/9 A kérdező kommentje:
Hát jó! ti tudjátok! Majd lehet hogy egyszer én is megértem! Lehet hogy kevés hozzá 15 éves fej! :D
2009. dec. 19. 23:04
6/9 anonim válasza:
Kevés is,bizony,a művészethez amúgy meg érteni kell,és értékelni.André egy ritka tehetséges énekes a maga kategóriájában.
7/9 anonim válasza:
valóban nagyon más stílus,mint amit eddig megszokhattunk...az a baj vele,h.a hetek alatt semmit se változott.egyhangú produkciók voltak..az utolsó dala viszont jó volt.végre picit más.
de amúgy iszonyatosan tehetséges.
8/9 anonim válasza:
épp az...különleges volt benne, h férfi létére úgy énekel, mint egy operaénekesnő, ilyet sztem más férfi nem tud, nem csak az országban, de a világon sem... ha valaki nem szereti az operát,operettet, egyértelmű, h ez sem tetszik neki...
9/9 anonim válasza:
biztos, hogy idővel te is meg fogod érteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!