Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tabáni István nyert! Ki kinek...

Tabáni István nyert! Ki kinek drukkolt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 22:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%
robinak drukkoltam, de nem vagyok elkeseredve, bármelyik megérdemelte a fődíjat :)
2009. dec. 20. 15:02
 22/36 anonim ***** válasza:
89%
tabáninak!!!!és ha ott lettem volna és felugrottam volna a szimpadra és megöleltem volna. annyira aranyos volt..
2009. dec. 20. 15:56
 23/36 Edward Cullen ® ***** válasza:
72%
Tabáninak alap... idáig minden ilyen tehetségkutatót olyan ember nyerte aki nem igazán érdemelte meg... sose a legjobb nyert, most igen! Hálaistennek! Az első megasztárt is Dávid Rolandnak kellett volna nyernie ő volt a legjobb , a többiek sehol nem voltak hozzá képest! Palcsó Tominak kellett volna győzni anno! És Varga Ferinek! ők mind jobbak voltak annál aki nyert! De végre győzött az igazság és győzött a legtehetségesebb :) Sztem Tabánié volt a legszínvonalasabb és legérdekesebb műsor. Nem azért a többiekse voltak rosszat , de őt halgattam el a legszívesebben!
2009. dec. 20. 16:17
 24/36 anonim ***** válasza:
57%

Aki szerint István megjátsza magát, az egy érzéketlen bunkó!!!! Aki szzámára ez ismeretlen. Sajnálom is az ilyet, nagyon!

Az a valaki nyert, aki megérdemelte, és akit én imádok!!! :):)

2009. dec. 20. 16:44
 25/36 anonim ***** válasza:
74%
Én végig Tabáninak drukkoltam és nagyon boldog vagyok hogy győzőtt! Várom a lemezét!! :-)
2009. dec. 21. 15:31
 26/36 anonim ***** válasza:
73%
A második válaszolóval minden szavában egyet értek!
2009. dec. 22. 18:57
 27/36 anonim ***** válasza:
36%
szerintem MC DC gagyin freesyle-ol, nézzétek meg KP Jancsit, kicsit durvábban nyomja:D Amúgy meg szerintem hülyeség az egész műsör, szar az egész:D
2009. dec. 22. 19:05
 28/36 anonim ***** válasza:
53%
Istvannak, elejetol kezdve o volt a kedvencem:D:D:D!!! Annyira orulok hogy o nyert:D!!!
2009. dec. 22. 19:42
 29/36 dóriyyi válasza:
61%
Szabi nagyon ügyesen táncolt. Csakhogy táncosokból elég sok van. McDc jól reppelt(nem tudom a pontos nevét), de különösebben nem tudott volna mit kezdeni vele az életben. Én Andrénak meg Istvánnak drukkoltam. Az a helyzet, hogy amit André csinált abból nem sok van az országban sőt még a világon se ezért azthittem ő fog nyerni. Szerintem megérdemelte Tabáni István az 1. helyet! Bár nekem volt több olyan is aki tetszett csak sajnos azokat kiszavazta a közönség. Igazából akik bentmaradtak azok már nyertek. Ha végignéztétek majdnem mindenki kapott vagy lemezszerződést stb.
2009. dec. 22. 21:02
 30/36 anonim válasza:
47%
Én MC DC-nek... neki kellett vna nyerni..ő tudott vmi "egyedit"...nem úgy mint Tabáni..énekesből már sok van..:S
2009. dec. 22. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!