Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi olyan jó ebben a Csikó...

Mi olyan jó ebben a Csikó Szabiban?

Figyelt kérdés
A mostani pontszámok kissé túllőttek a célon. Ennyire jó nem volt. Komolyan tetszik ez valakinek hogy csapkodja a lábát minden adásban meg ugrál?
2009. dec. 19. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

hát nemtudom... Tehetséges, de azért tényleg iszonyatosan sztárolják...Szerintem legalábbis.

(most lehet lepontozni.)

xoxo

2009. dec. 19. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

A kedvencem.. Szerintem igenis nagyon jó volt!

És nekem nagyon tetszik, mert TEHETSÉGES!

Ráadásul én is néptáncolok és ez nem csak szimpla lábcsapkodás.. kiváncsi lennék hogy te meg tudnád-e csinálni.. :) Kétlem..

2009. dec. 19. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sem igazán jön be a csávó tudása!Remélem az István nyer
2009. dec. 19. 20:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Tehetséges, biztosan... de attól még unalmas mert újat nem nagyon lehet mutatni ebben, csak ugrálás és lábcsapkodás megy végig.
2009. dec. 19. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Éppen ez az, hogy minden héten fejlődik és megújul.. Hasonlítsd össze a legelső produkcióját a többivel! Hatalmas fejlődésen ment keresztül, ő a mintapélda erre ahogy a zsűri is mondta. Neki kellene nyernie :)
2009. dec. 19. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Azért nem is nyerte meg, mert ezt nem lehet eladni. A 4-ből egyre van kereslet, az pedig a bőgőmasina...

Így már az elején tudni lehetett, ki nyeri meg!

2009. dec. 20. 04:53
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszik amit csinál.valami olyat képvisel,ami ma már nem "menő"..elég nagy baj.nekem pl.a vonagló Bad Boys stílusa nem jött be..

Szabi produkciói önmagánban is megállták a helyüket.mindig valami újat mutatott.főleg a múlt heti volt szuper..mikor zene se volt csak ő,meg a háttértáncosok!!!ha nem Tabáni,akkor ő nyert volna sztem.

2009. dec. 20. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
#önmagában
2009. dec. 20. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:

hát előttem már leírták hogy tehetséges és jól táncol stb stb...

én még annyit tennék hozzá h : TE NEM LÁTSZ,HOGY MILYEN ÉDESEN MOSOLYOG?! nah ezzel (is) levesz sok mindenkit a lábáról

szerintem neki kellett volna nyernie...családjának jól jött volna az a pénz :(

nekem iszonyat szimpatikus =) sajnáltam hogy nem Ő nyert :(

2009. dec. 20. 11:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Jól táncol? Az a baj hogy ezt csak az tudja aki ért a néptánchoz, másoknak ez csak idétlen lábcsapkodásnak tűnik... és ők vannak többen.

Nekem az sem tűnt fel hogy édesen mosolyogna, inkább ellenszenves volt a feje nem édes.

2009. dec. 21. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!