Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Iza vagy Charlotte?

Iza vagy Charlotte?

Figyelt kérdés
Isten adja hogy charlotte kiessen
2014. márc. 29. 16:19
1 2
 1/17 anonim válasza:
Iza
2014. márc. 29. 16:26
 2/17 anonim ***** válasza:

Izának drukkolok.

Charlotte olyan semmilyen. Nem tudom, hogy privátban is így beszél-e, de affektál, a száját szanaszét mozgatja, ahogy beszél, akire mérges, arra komikusan összehúzott szemmel néz, nem csinál semmit. Múltkor mindent megígért, felkavarja az életet meg minden, aztán nem is látni.

És úgy sminkel, mint egy bohóc, túl sok pirosítót használ.

2014. márc. 29. 16:28
 3/17 anonim ***** válasza:

Iza nagyon fölényes. Sz@rra alázza Krisztiánt.

Akkor már inkább szavazok egy unalmas Sárira.

2014. márc. 29. 21:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Charlotte-ra szavazok, Iza stílusa engem irritál, és ha ő olyan jó taktikának gondolja, hogy Krisztiánnal szerelmeskedik egész nap, sőt ezt az egészet kamuból, akkor nagyon rossz vágányon van.
2014. márc. 30. 09:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Iza.

Ő osztotta ki eddig a legjobban a nagyképű Aurélió nevű lényt.

Másik érv, egyik barátom ismeri, mondta, hogy tényleg furcsa stílusa van, de őszinte és nagyon kedves, anyáskodó.

2014. márc. 30. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:

Remélem Charlotte.

A dagadt óriásbálna viki, a ginafüggő drogos intézetis izácska, és az óriásparaszt kapanyél kilóg a szájából krisztiánnak is kint a helye. Ezeknek egy pohár vizet nem kellene adni, nemhogy esélyt 50m Ft-ra.

2014. márc. 30. 19:56
 7/17 A kérdező kommentje:
:) :)
2014. márc. 31. 13:19
 8/17 A kérdező kommentje:
nemis értem hogy lehetett charlotte ra szavazni, aki rá szavazott azzal biztos problémák vannak
2014. márc. 31. 13:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Én pedig egy-két RTL-est ismerek,úgy hogy biztos vagyok benne,hogy Iza esett ki,de a műsor szempontjából az ingyen cirkusz tartották a figyelem felkeltés miatt izgalmasabbnak.Nagyon bunda van ott ám.
2014. ápr. 1. 08:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Utálom Izát, Charlotte-ot szeretem. És akkor mi van??????????
2014. ápr. 13. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!