Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Sandaime hokage miért tűrte...

A Sandaime hokage miért tűrte el Danzō-t?

Figyelt kérdés

Úgy értem lehet, hogy Danzō a falu érdekét nézte, de ez valahogy sosem mutatkozott meg (legalábbis számomra nem volt egyértelmű). Undorítómódon vadászott a sharinganokra, titokban Orochimaru szövetségese volt, segédkezett az emberkísérleteiben, valamint nem egyszer szándékozta letaszítani a Sandaimét.

Miért nem fosztotta meg hatalmától vagy likvidálta őt a hokage? Nem hiszem, hogy ne találtak volna valakit a helyére. Vagy ez nem ilyen egyszerű? Lehet, hogy nem látok valami létfontosságú dolgot, de szerintem értelmetlen miért nem tett ellene. Szerintetek? (Bocs, ha valamit rosszul tudok, de tartottam egy kis szünetet a mangában és nem mindenre emlékszem.)

#Naruto #Danzō #Sandaime Hokage
2014. márc. 29. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Túlságosan is jószívű volt vele a harmadik.
2014. márc. 30. 08:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy látom azért, mert túl nagy volt a befolyása a faluban. A mangához úgyan semmi köze a mostani anime részeknek, de ha jólemlékszem a 356-dik részben mondott valami olyat a 3-dik, hogy nem balhézhat danzouval, mert igy egyeztek meg, hogy békén hagyák egymást a falu érdekében.
2014. márc. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!