Naruto 670-edik fejezetét láttátok?
Nekem annyira nem tetszett. Egyrészt várható volt. Másrészt Hagoromo fiainak a története nagyon felhúzott.
Az ezt megelőző 5-7 fejezet sokkal jobb volt.
Valami zseniálisat akarsz? Nézd vissza a sima Naruto-ból Gaara és Lee küzdelmét!
Egész jó fejezet volt, sőt... Már régóta sejtettem, hogy valami hasonló dolog lesz, de abban reménykedtem, hogy Rikudou sennin "született újjá" Narutoban, ez számomra kisebb csalódás volt, viszont az meglepetés, hogy Ashura "született újjá" Narutoban! Most egy-két fejezet, biztos ezzel a történettel fog haladni, örülök, hogy Rikudou sennint megismerhetjük jobban, illetve a történetét. Az, hogy a senninek volt egy testvére számomra is meglepetés és újdonság, valahogy erre nem is gondoltam! Nyílván a testvére is meghalt, talán kiderül a történetből, hogy hogyan. Nagyon jó rész volt és ahogy halad a történet és közeledünk a vége felé, egyre jobbnak és jobbnak érzem.
Nyílván naruto feléled, illetve nem hal meg, de, hogy milyen képessége, ereje lesz azt kíváncsian várom, hiszen kell valami, hogy legyőzze Madarát, vannak ötleteim, de nem találgatok, megvárom, hogy mi fog történni. Engem csak egy dolog zavar...olyan soknak tűnik az az egy hét mi után csütörtök délután el olvasom a mangát...
Egyébként előttem íróknak mondom, hogy szerintem a Mangaka, Kishimoto nem most találgat ki dolgokat, szerintem egy ideje ő már tudja azt is, hogy-hogyan fog befejeződni a történet, bár ez lehet számára is képlékeny.
Bármi lesz, Naruto akkor is a kedvenc animém marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!