Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Naruto 670-edik fejezetét...

Naruto 670-edik fejezetét láttátok?

Figyelt kérdés
Erre vártam nagyon zseniális volt. Hagoromo feltünt és a kezdetekről mesél Narutonak. Egy másik kérdésben már válaszoltam, hogy szerintem milyen vége lesz a Narutonak és Rikudou történetét szerencsére megkapjuk ahogy vártam. Érdekelne a véleményetek milyen volt, sok új infót kaptunk pl.: hagoromonak volt testvére és ketten magukba zárták a tízfarkút. Eddig ez eszembe nem jutott, hogy testvérével felezték a tízfarkút király volt. Szerintetek? Dehogy a testvérével mi történt nemtudom. Tippek vannak?

2014. márc. 26. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy a 620. fejezet óta inkább egyre gagyibb, mint zseniális. A Naruto elég messze van, és mesze is marad attól hogy a Zseniális szót rá lehessen erőltetni.
2014. márc. 27. 00:27
 2/11 anonim ***** válasza:
1-nél a pont, engem nem nyűgözött le, sokkal jobb anyagot lehetett volna ebböl is csinálni:)
2014. márc. 27. 06:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet veletek vannak akik csak kritizálnak másokat, de szerintem nagyon jó volt.
2014. márc. 27. 16:04
 4/11 A kérdező kommentje:
És egyébként nektek mi a zseniális. Pár példa? És mit szerettetek volna?
2014. márc. 27. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is szeretem a Narutot, de az író a végén tényleg nem tudja mit csinál. Össze vissza ír mindent, idegesít hogy Naruto még a végén meg kap mindenféle erőt mint a bleach-nél, az író képes rá. Elég ramaty hogy az utólsó 50 fejezetnél mindenki mondatában szinte benne van a Naruto szó(te soha nem leszel olyan mint Naruto, Naruto jobb nálad, Naruto nem csinálna ilyet, Naruto megmondja a tutit:)stb.), unom hogy a Madara v. Obito vs hokagék, Narutoék harcban csak annyi a cél hogy legyőzzék a gonoszt, egyfojtába pofázznak és sajnáltatják magukat, Unom hogy kavarodás van mindig. A mostani fejezetből kiderült hogy Rikudo élete olyan volt mint a Davil May Cry. Rikudo és anyja volt az Isten akik irányították a Földet. A Naruto vége tényleg szarul sikerül/sikerült. De amúgy az utolsó 50 részt eltekintve jól meg van csinálva:)és nem fikázom a narutot csak megmondom a VÉLEMÉNYEM AMIT KÉRDEZTÉL, úgyhogy ne légy felháborodva.
2014. márc. 27. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Idézőjelbe ,,Isten"
2014. márc. 27. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én sem mondanám zseniálisnak, de szarnak sem. Jó volt többet megtudni Rikodou-ról, de én is kiváncsi lettem volna a testvérére:D Elég régóta nézem/olvasom a Naruto-t és érdekel a vége.
2014. márc. 29. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem tetszett. Egyrészt várható volt. Másrészt Hagoromo fiainak a története nagyon felhúzott.

Az ezt megelőző 5-7 fejezet sokkal jobb volt.

Valami zseniálisat akarsz? Nézd vissza a sima Naruto-ból Gaara és Lee küzdelmét!

2014. márc. 29. 15:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok felháborodva ne értse félre senki! A Naruto nem egy tökéletes sorozat ez tény. Eleve a hosszúsága miatt nemis lehet az, de szerintem az író nem össze vissza csinálja a sorozatot nekem legalábbis nem olya érzésem van. Hagoromo története igen várható volt, de ez akkoris kell Indra és Ashura története mért húzott fel. Hagoromo testvéréről szerintem még kiderül ez az. Hogy számomra idegesitő példákat soroljak a Narutoból Sakura Sasuke iránti rimánkodása ez eléggé fusztrált mindig. Főleg most, hogy Sasuke majd haza megy ha össze is jönnek szerintem ez nem szerelem. Ez a téma az ami engem mindig felidegesit. De a harci dolgokkal egyéb eseményekkel én nagyon megvagyok elégedve. Köszönöm az eddigi válaszokat várom a többiek véleményét is.
2014. márc. 29. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Egész jó fejezet volt, sőt... Már régóta sejtettem, hogy valami hasonló dolog lesz, de abban reménykedtem, hogy Rikudou sennin "született újjá" Narutoban, ez számomra kisebb csalódás volt, viszont az meglepetés, hogy Ashura "született újjá" Narutoban! Most egy-két fejezet, biztos ezzel a történettel fog haladni, örülök, hogy Rikudou sennint megismerhetjük jobban, illetve a történetét. Az, hogy a senninek volt egy testvére számomra is meglepetés és újdonság, valahogy erre nem is gondoltam! Nyílván a testvére is meghalt, talán kiderül a történetből, hogy hogyan. Nagyon jó rész volt és ahogy halad a történet és közeledünk a vége felé, egyre jobbnak és jobbnak érzem.

Nyílván naruto feléled, illetve nem hal meg, de, hogy milyen képessége, ereje lesz azt kíváncsian várom, hiszen kell valami, hogy legyőzze Madarát, vannak ötleteim, de nem találgatok, megvárom, hogy mi fog történni. Engem csak egy dolog zavar...olyan soknak tűnik az az egy hét mi után csütörtök délután el olvasom a mangát...

Egyébként előttem íróknak mondom, hogy szerintem a Mangaka, Kishimoto nem most találgat ki dolgokat, szerintem egy ideje ő már tudja azt is, hogy-hogyan fog befejeződni a történet, bár ez lehet számára is képlékeny.

Bármi lesz, Naruto akkor is a kedvenc animém marad!

2014. márc. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!