Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi történt ezekkel a jó...

Mi történt ezekkel a jó realityikkel?

Figyelt kérdés
Anno mikor voltak ilyen Gerilla Grill, Lúzer FC meg a Sofőrök, azokat úgy szerettem, és most is tök boldogan nézem vissza... miért szűntek meg? Szerintem most is lenne ezekre igény, sokkal viccesebbek, és értelmesebbek, mint a mai realityik (gyanú árnyékában és társaik)
2014. márc. 16. 17:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos a világ ilyen, minden ami jó azt lecserélik egy másik olyan jóra amiről csak a készítők és a rokonaik, haverjaik gondolják úgy hogy jók, és sokan másoknak nem igazán tetszik vagy egyáltalán nem.

A gyanú árnyékában sorozattal személy szerint nincs akkora bajom mert valós történet alapján készítik, és azért vannak benne érdekességek, bár nem hiszem el hogy minden egyes mondat igaz de jó tanulság más emberek hibájából, bár nem vagyok oda érte, csak akkor nézem amikor munkába vagyok, mert ugye egy biztonsági őrnek egy kis gyárban ahol csak egy műszak van délután már unalmas az élet.

2014. márc. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!