Tényleg lesz Edit férjet keres műsor?
Figyelt kérdés
Akkorát röhögtem mikor vége lett a Benkő show, és egyből Editet mutatták, hogy párt keres magának, besz.arás az egész! :D
17/L
2009. dec. 15. 12:15
1/10 anonim válasza:
Hát, az én agysejtjeim is pusztulásnak indultak, miközben néztem. A sejpítő Elvis-pap, Benkő és Andrea visszafogott boldogsága... ezzel az egésszel szerintem Edit járt a legjobban. Nem kell a vén kéjenccel mutatkoznia, és még önálló műsora is lesz. Csak nehogy majd hozzá is huszonévesek jelentkezzenek, mert akkor kidobom a taccsot xD
17/L
2/10 anonim válasza:
Én is hangosan kacagtam, amikor megláttam :D
Kinézem belőlük, hogy csinálnak neki is műsort...
3/10 anonim válasza:
Nem csoda, hogy csinálnak folytatás.
Magas nézettség volt, mert ugye mindenki ezt nézte, de Benkő csak nem házasodhat 2x, így kitalálták, hogy akkor ő házasodik, úgyis nézni fogják.
5/10 anonim válasza:
Én nem néztem meg az utcsó részeket,de remélem,h ha lessz ilyen "Edit feleséget keres" akk az nem 21:20 kor lessz hanem mondjuk a vacsoracsata helyett mert a hülye főzős műsorokat már nagyon unom!
6/10 anonim válasza:
Bocsi,Edit nem feleséget haném férjet keres,de mondjuk lehet,h a csalódástól(meg Dániel láttán) már inkább feleséget akar magának!xD
7/10 anonim válasza:
Lesz tuti.Ebből is látszik, hogy kamu az egész és szervezve van(illetve a Benkős volt):D
9/10 anonim válasza:
Jaaaaaaaaaj neeeeee könyörgööööööööm!!!!!!!! Vagy ha tényleg mindenáron le akarják adni akkor valamikor éjfél és hajnal között!!!!!!
10/10 anonim válasza:
hát nemtom...szerintem Editből nem lesz sztár...:S:P:D nem lesz egy idiótával több..vagy nem is..nem lesz egy majommal több:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!