Kit vett el Benkő?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 23:01
2/11 anonim válasza:
senkit.
Gondoltam, hogy kicsit is épelméjű férfi menekül Edittől, hacsak nem akar megfulladni. :)
3/11 anonim válasza:
Pár percet láttam ebből a borzalomból. Hát Benkő egy év alatt leamortizálta magát előttem a béka hátsója alá. Gyerekkoromban sokat hallgattam gitárjátékát, szerettem a klasszikus előadásait és egészen a közelmúltig mint remek zenész és képzeletben (túl sokat nem lehetett látni a médiában) egy értelmes ember benyomását keltette bennem. Ez a celebkedés a dzsungelben meg a feleségkeresgélése iszonyú csalódás számomra. Ahogyan ezeknek a lepattant, aluliskolázott, Rákóczi-téri karakterű nőknek udvarolgatott, az utolsó halovány eszménykép is összetört bennem vele kapcsolatban... :(
4/11 anonim válasza:
nem is vette el...csak volt egy ilyen kamu-Elvixses show..nem igazi esküvő..én csak 1 részt láttam.az elsőt...
anyu meg megnézte kiváncsiságból az utolsót:)innen tudom...
6/11 anonim válasza:
Andit. Edit valami szörnyű volt. A szókincse kimerült a "csodálatossal". Neki minden csodálatos volt. BRRRRRRRR, a hideg kirázott tőle. Ma volt a Reggeliben. Szörnyű szegény.
7/11 anonim válasza:
Andi kicsit vidékies beszédű, egyszerűcske, én mondjuk nem Szlovákiára tippeltem, hanem Erdélyre. Dániel a felvett viselkedése ellenére nem éppen egy beszűkült látókörű emberke...
8/11 anonim válasza:
Andit. nembaj gyerekek lesz Editnek is ilyen férj kereső müsora. lehet jelentkezni. már aki bukik a szőlőkaróra.
9/11 anonim válasza:
Igen, Edit egy igazán idegesítő nő. Andi normálisabbnak tűnik. Kíváncsi vagyok meddig "dúl majd a love".
10/11 anonim válasza:
biztos forrásból tudom, hogy Edittel van együtt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!