Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok? Edit férjet keres!

Láttátok? Edit férjet keres!

Figyelt kérdés
Én azt hittem, valami vicc:D
2009. dec. 14. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz műsor belőle, végül is honnan vadásznának össze a szemét TV- be 12 vén kéjencet, aki ráadásul kamerák előtt éli ki pajzán örömeit?
2009. dec. 14. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:
46:D amúgy mikor lesétált a lépcsőn Edit, mint valami dáma és elkezdi "Szeretném megtalálni a szerelmet, Edit vagyok", én azt hittem, ez valami plusz poén a végén, aztán kiírták a telefonszámot:D áá.
2009. dec. 14. 22:43
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

A műsorból csak ezt a részt láttam, ennek is csak a végét, nekem úgy tűnt mint valami elcseszett komédia...

Aki így keres férjet/feleséget azzal valami komoly gond van. Szánalmasak, csak pénzt akarnak csinálni ezzel.

2009. dec. 14. 22:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ciki ez az Edit,csak lejáratja magát ezzel a müsorral:D
2009. dec. 14. 22:56
 15/21 anonim válasza:
100%

Ez nem vicc,lehet műsor lesz.Ki kell valamivel pótolni az űrt amíg Benkő regenerálódik a következő részhez.. :-D

A választást nem csodálom,Edit egy tipikus papucs nő.Szókincse kábé: "Köszöm szépen" meg "megtisztelsz Dániel".A hideg rázott tőle..

2009. dec. 14. 23:06
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Ha megfigyelte mindenki rendesen,ez az egész egy megrendezett műsor,a 16 nőnek,méghozzá pénzért,nem kevésért.

Különben ha jól megfigyeltétek,mikor a Benkő mondta az Editnek,hogy nem ilyen feleséget akar,akkor szépen sarkonfordult és nem is volt rossz kedve,SŐŐT,de mikor jöttek a kamerák akkor már pityergett...érdekes,ja és azt is meg lehetett figyelni,hogy előbb le kellett hogy forgassák azt a jelenetet,mikor az Edit jön le a lépcsőn és mondja,hogy férjet keres,jelentkezz.Ez előbb fel volt véve,mint ahogy a Benkő eldötötte kit vesz el,meg az egész,mert az editnek a férjet keres résznél már le volt nyalva a haja,más ruhába volt és smink is szolíd volt,szoval ez egy nagy ÁTVÁGÁS.

2009. dec. 14. 23:13
 17/21 anonim ***** válasza:
miert utána talán nem lehetett ujra kisminkelni?
2009. dec. 15. 00:15
 18/21 anonim ***** válasza:
32%
A mARIANN OLYAN VOLT MINT EGY UDVARI BOHÓC:d GECCC:)
2009. dec. 15. 00:18
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Na persze 2 másodperc alatt,újra sminkelni és úgy tenni,mint akinek nem esett rosszul,hogy nem őt választották,nyisd már ki a szemed utolsó előtti,looool
2009. dec. 15. 00:49
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz hogy nem élő a műsor? Felvehették 3 nappal vagy 30 perccel a döntésután. Szerintem hatalmas fogás! :D
2009. dec. 15. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!