Mikor adjak mar ujra Gyoziket?
Figyelt kérdés
Nekem annyira hianyzik.2008. júl. 22. 22:47
1/22 anonim válasza:
Állítólag a Tv2-vel kötött új szerződést, és ősztől adják a műsorokat, valahol a neten olvastam.
2/22 A kérdező kommentje:
koszi,ti szeretitek gyoziket?
2008. júl. 22. 23:28
3/22 anonim válasza:
Nem.
A youtube-on volt szerencsem megcsodalni a Miami-ban tortent kalandjat....es szegyelltem, hogy az allampolgarsagom egy az ovevel....
4/22 anonim válasza:
Hát... te sem vagy oké, ha ezt bírod...
Zaphira
5/22 anonim válasza:
Hát eléggé szégyen , hogy erre van igény a tévénézők körében. Valaki homályosítson már fel, hogy miért jó ez? Hogy jó lehet röhögni ezen a beteg tahón? Vagy mi?
8/22 anonim válasza:
Győzike, az ország szégyene, hogy engedhetnek ilyet a tévébe? Én örülnék ha soha többé nem kellene látom/hallanom róla.
9/22 A kérdező kommentje:
En pedig nagyon szeretem Gyozit!!!
2008. júl. 24. 01:27
10/22 anonim válasza:
Minden esetre jó kifejtették előttem páran... nincs szavam se... Ha rajtam múlna nemhogy műsorban, mégcsak hírekben se szerepelne soha. sem ő, sem Pákó... A magyar média mocskai!
De úgy néz ki erre van igény, ez is sok mindenkit minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!