Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fognak még valahol animéket...

Fognak még valahol animéket sugározni?

Figyelt kérdés
Mert hogy most az Animax is megszűnik,meg a Jetix-nek is vége egy pár éve,a Viasat 6-ot meg tűlünk elvették.

2014. márc. 8. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Viasat Playen. :) Ingyen nézhető online csatorna. download helperrel akár le is tudod tölteni (firefox)

Yu-gi-oh! Gx összes része fent lesz többi Anime, ha lesz az még nem biztos, de bízzunk benne.

Upc direkten van még Viasat6 műholdason. :)

2014. márc. 9. 08:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Oké,majd megnézem,és köszi^^

Nálunk már nincs műhold,elvették

2014. márc. 9. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A C8-on lesz majd az esti óráktól kezdődően egy animeblokk, úgy, mint régen az AXN Sci-fi-on, vagy ahogy most a Minimax/Animax adón.
2014. márc. 9. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Olvastam a C8-ról.A Mondo Magazin azt nyilatkozta vele kapcsolatban,hogy nem lesz ilyen anime adó,mert akkor ők már tudnának róla.
2014. márc. 9. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Mért érdekelne egy újság? Amit a sajtó leír, az általában nem érdekel, mert mindig van benne valami ferdítés. Én azt szoktam elhinni, ami vagy közvetlenül a forrástól ered, vagy amit én magam hallok. Most vagyok gyakorlaton a Chello-nál (1 hete kezdtem) és ott ezt mondták a szerkesztők, akik a műsorokat állítják össze.
2014. márc. 9. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:

# 2:

"Nálunk már nincs műhold,elvették"

Azt meg hogyan csinálták? Felhúztak egy toronyházat mellétek? :D

2014. márc. 9. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, mostanság főleg a Viasat6 nyit az animék felé, de ők is inkább olyanokat adnak, amiket már egyszer elkezdtek itthon vetíteni, de nem fejezték be (Dragon Ball Z, Yu-Gi-Oh GX). És azokból sem a vágatlan japán verziókat, hanem az olcsóbb és könnyebben beszerezhető cenzúrázottakat. Újabb sorozatokat egyelőre ők sem adnak.

Ezen kívül ilyen gyerekesebb sorozatokat ad még elszórva néhány csatorna (pl. a Megamax régebbi Transformers animéket), de azok nem túl érdekesek.

2014. márc. 10. 17:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Thank you very much :)

úgy vették el,h műholdról nincs adás -.-

2014. márc. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!