Miért megy mindig ugyanolyan jellegű műsor ugyanabban az időben a TV2-n és az RTL-en?
Figyelt kérdés
Ha az egyiken sorozat, a másikon is. Ha az egyiken katasztrófafilm, a másikon is. Ha az egyik orvoskrimit tűz műsorra, a másik is keres egyet.
Véletlenül nem létezik, hogy mindig eltalálják. Ha az egyik koppintaná mindig a másikat, akkor is meg lehetne oldani, hogy ez ne történjen meg. Ha viszont megegyeznek, azt nem tiltja a versenytörvény?
Titeket nem idegesít?
2008. júl. 22. 15:38
1/10 anonim válasza:
Hát azért este nem ugyanugy vannak a filmek.Az rtl-en akciófim,kalandfilm vagy hétvégén esetleg horrorfilm megy míg a TV2-n krimi,Columbo,meg az a Monkos nyomozós hülyeség.
De én inkább a Film+ nézem azon szoktak jó filmek lenni. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak nekem tűnik így?
2008. júl. 22. 16:19
3/10 anonim válasza:
volt olyan,.hogy egyiken doki, másikon dokik ment..jót röhögtem..meg vacsoracsata->hal atortán..
4/10 anonim válasza:
Jah.. a Vacsoracsata - Hal a tortán kombináció tényleg poén volt, mint anno a Big Brother - Való Világ. Hát próbálják egymást lepipálni. :P
5/10 anonim válasza:
Kiegészíteném: ugyanabban/hasonló műfajban próbálják egymást lepipálni.
6/10 anonim válasza:
Kár, hogy a TV2nek nem fog sikerülni.. hány műsoruk bukott már meg..? Most meg a Széfet akarják lepipálni Hát sok sikert. :D:D:D RTL rullz. Ennyi, ha a tv2re télleg átköltözik Győzike még annyian sem fogják nézni mint eddig.
7/10 anonim válasza:
A konkurencia harc lényege a versengés,ezek szerint kb. ugyanabban a kategóriában történve méretnek meg a kűlönböző műsorszámok.
8/10 anonim válasza:
Szerintem egymás között, van ilyen titokban kihívás, hogy ki tud jobbat csinálni, gondolom nem kis pénzekben :D
9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap is, ha figyeltétek, 70-es évekbeli gengszterfilm volt az egyiken, Steven Seagal-os, a másikon Nick Nolte-s. Biztos csak véletlen...
2008. aug. 25. 23:10
10/10 anonim válasza:
Celeb vagyok , ments ki innen - Sztárok a fejűkre estek
dzsungel vs afrika ... szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!