Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik sorozat volt ez vasárna...

Melyik sorozat volt ez vasárnap délután (nem tudom melyik adón)?

Figyelt kérdés

egy jóképű pasi volt benne,aki taekwondozik,és Lisának hívják az unokahúgát..

ebben a részben egy épületben egy csomó embert túszul ejtett egy csapat rosszfiú..a főhős pasi pedig önállóan "intézkedett".közben a bűnözőkkel kintről egy szőke rendőr csaj tartotta a kapcsolatot,majd együtt leszámoltak a rosszfiúkkal.a túszok közt volt a jóképű csávó unokahúga is,//aki tehát Lisa//akit majdnem megölt az egyik rosszfiú,de végül nem sikerült neki.

a főszereplő srác ellopta a bűnözők gáz-álarcait,h.ne tudják végrehajtani amit akarnak...(valami veszélyes gáz szétterjesztését)

szóval a gázmaszkokért ment a harc...

a rész végén pedig a szőke csaj felajánlotta a főhősnek h.csatlakozzon hozzájuk.(rendőrséghez)mert nagyon klasszul oldotta meg a helyzetet...

szóval fogalmam sincs melyik sorozat ez,először azt hittem h.Cool tv-n ment de nem...

2009. dec. 11. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Őőő, szerintem a Fedőneve:Puma lehetett, én legalábbis kapcsolgattam és elkezdtem nézni ezt a részt, mert sehol máshol nem volt semmi:D

[link] nem ez a pasi volt a főszereplő? Mert ha igen, akkor ez a Puma.

2009. dec. 12. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
igen!!!köszi:)
2009. dec. 12. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!