Ti kinek a nevét mondanátok? A kérdést csak az nyissa meg aki nézi a VV-t!
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy akinek a nevét mondjátok (csak egy ember nevét) azt kiküldenék azonnal a villából. Ez esetben kinek a nevét mondanátok?
Indoklást is szívesen olvasok,de elég a név is. Kíváncsi vagyok ki a legellenszenvesebb nektek.
2014. febr. 16. 14:22
1/18 anonim válasza:
Én 1000%-osan CHARLOTTE! Azért mert nagyon jelentéktelen a Villában. XD..
2/18 anonim válasza:
Vikit bírom a legkevésbé de akit mondanék az szerintem Zsolt, megnézném, hogy Dorkának ugyanolyan nagy szája lenne-e ha Zsolt már nem lenne bent.
5/18 anonim válasza:
Dorka. Idegesítő egy riherongy!
6/18 anonim válasza:
Dorka, a nagy egyetemista. HHHHHaaaaa.
8/18 anonim válasza:
Teó!Mert számomra ő egy hihetetlenül visszataszító,ostoba rib@anc. A nőiesség legapróbb szikrája sem pislákol benne. Egyszerűen kikészülök az ilyen csajoktól.
9/18 anonim válasza:
Mit vársz Teótól? 12 évesen már szexelt, 14 évesen megszökött otthonról, ócska senki, nőnek se nevezném, ahogy viselkedik.
10/18 anonim válasza:
Viki,mert szabotálni akarja a Krisztián és Iza kapcsolatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!