Tudtok olyan Hanna-Barbera- és Cartoon Network-sorozatokat, amelyeket vetítettek valaha Magyarországon magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
A kilencvenes évek vége felé születtem, nem ismerem ezeket, viszont nagyon szeretem a fent említett sorozatokat. A nővéremnek van néhány felvétele még a Magyarországon angolul sugárzó Cartoon Networkről, és egy csomót nem ismerek sajnos. Mostanában rájöttem, hogy a Viasat 6 előtt a TV2 vetítette pl. A Maszkot, érdekes volt számomra, hogy a TV2 rengeteg sorozatnak megrendelte a szinkronját, csak sajnos ezeket nem adták ki, így eltűntek. Meglepődtem, mikor megtudtam, hogy a közszolgálati adók adtak klasszikusokat, pl. Foxi Maxi, Inci és Finci, Atom Anti, Mormogiék, Cukorfalat. Valaki tudna segíteni, hogy listát ad ezekről a rajzfilmekről és az első, magyar csatornájukról, vagy mondana néhány rajzfilmet? Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a TV2 és az M1 mit adott. Köszönöm szépen!#rajzfilm #TV2 #magyar szinkron #klasszikus #m1 #Hanna-Barbera #William Hanna #Joseph Barbera #Cartoon Network
2014. febr. 13. 17:33
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. febr. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!