Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most akkor lesz c8 csatorna...

Most akkor lesz c8 csatorna az animex helyet? Ha igen mikortól vált át az Animex c8-ra?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a c8, ha lesz is. Anime lesz szerintem rajta.
2014. febr. 13. 06:30
 2/8 anonim ***** válasza:
nem lesz animét akartam írni.
2014. febr. 13. 06:30
 3/8 anonim ***** válasza:

A C8-at több hiteles forrás is bejelentette, maximum abban tévedtek, hogy mikor fog elindulni. Régebben azt írták, hogy talán februárban, most úgy áll a dolog, hogy talán áprilisban.

De igazából még mindig nagyon keveset tudni róla. Sok infó, ami a C8-ról kering (pl. hogy milyen műsorok lesznek rajta), valóban kamu. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy valószínűleg valamikor a közeljövőben lesz egy ilyen csatorna valamelyik frekvencián.

2014. febr. 13. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. febr. 15. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ha minden jól megy, akkor 2014. március 31-én az Animax néven futó csatorna abbahagyja a sugárzást, helyére az AMC Network vállalat C8 nevű adó kerül.

Anime szempontból valószínűleg tartani fogja azt a rendszert, mint az elődje az Animax, és a társadója az AXN Sci-fi, miszerint este 8-tól (vagy ha nem is pontosan attól az órától, de a lényeg, hogy estétől) sugároz animéket. A nap közbeni műsorok még nincsenek pontosan eldöntve. Sok az ellenvélemény. Van aki egész napra animéket akar, van aki szórakoztató műsorokat, van aki tudományos oktató adást, így az estétől induló animeblokkon kívül, a C8 csatornán megjelenő nappali adás, abszolút képlékeny!

Nos jelenleg ennyi a maximum információ!

2014. febr. 17. 07:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. febr. 23. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
A C8 április elsejével indulva csak az Animax eddigi helyén és idején fog sugározni, vagyis a Minimaxot felváltva 20 órától hajnal 2 óráig. Ám ez nem az Animax jogutódja és nem az AXN társa lesz. A Chello és az AMC a tulajdonos. (Tehát az Animax mögött álló banda teljesen lehúzta a rolót.) Érdekességképpen elmondható, hogy a Chello-hoz tartozik a Minimax is. Így tehát visszaveszi a saját frekvenciáját. A programstruktúráról azonban még most sem tudunk konkrétumokat. Annyi biztos, hogy vegyes ifjúsági TV-csatorna lesz.
2014. márc. 26. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Friss: a C8 egy nagyon hibrid és gyatra válogatás-adás lesz animék nélkül.

[link]

2014. márc. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!