Ti mennyire pontoznátok 0-10-ig a Violetta sorozatot?
Figyelt kérdés
Minél több választ szeretnék. Én imádom 10/10, van Violettás tolltartóm, pénztárcám, pizsamám, ágytakaróm és az összes újsága megvan. Egy részt sem hagytam még ki.2014. febr. 12. 15:17
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de kérlek majd indoklást is írjatok!
2014. febr. 13. 19:17
4/13 anonim válasza:
10
hol szerezted a Violettás cuccokat?
5/13 A kérdező kommentje:
Spanyolországból szereztem. :)
2014. febr. 16. 11:26
7/13 *Csicsi* válasza:
8, mert vannak olyan dolgok, amiket meg lehetne beszélni, de csak húzzák, minél hosszabb legyen a sorozat. De egyébként nagyon szeretem, a legtöbb részből tanulság is levonható és általában (nem mindig, de valamikor) élethű,hiszen benne van a szerelem, az álmok valóra váltása, a féltékenység, a hazugság, a megbocsátás, a nehéz döntések és még sok más is.
8/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó írónak üzenem, hogy teljesen egyetértek, bár nekem azzal nincs bajom, hogy húzzák a részeket. De legalább ez egy jó válasz volt!
KÖSZÖNÖM!
2014. febr. 22. 07:43
10/13 lillla1128 válasza:
10/10 mindenképpen a kedvenc sorozatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!