Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Iza csak szerintem egy...

VV Iza csak szerintem egy dögös szexbomba? :')

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 23:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát gyönyörű mondhatom

[link]

[link]

[link]

az utolsó kép különösen "szupermodelles" XD

kérdező úgy tűnik nagyon eltér a véleményünk a szexbomba jelentéséről

2014. febr. 5. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem csak gyönyörű, de hihetetlen okos is:

[link]

2014. febr. 5. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Oké, a legutóbbi adás után, amiben a Krisztiánnal szaladgáltak fehérneműben a randin, vissza kell vonnom a jó testes dolgot. NINCS jó teste. Úgy láttam hogy legalább a teste rendben van, de most rádöbbentem hogy tévedés volt.

Hogy lehet ilyen kevés idő alatt ilyen sokat hízni? Vagy ekkora darab volt már akkor is, amikor bement, csak valamiért nem tűnt fel?

2014. febr. 8. 02:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is most lepődtem meg rajta. Mindig híresztelte, hogy ő milyen jó csaj, pedig közel sem. Tipikus az a fajta, aki nem tudja megtartani az alakját, és ez elég gáz, de mégis felvág vele. Nagyon formátlan nagy, lapos, deszka, elölről, hátulról, látszik, hogy nála csak a photoshop meg a retus segít. Oldalt kilógnak a hurkái, narancsbőrös a combja, segge, lapos... pfej.. aki nem hiszi el:

[link]

2014. febr. 8. 08:11
 15/15 anonim ***** válasza:
A hasát kifelejtettem, és az is elég gyenge. Nem is feszes, tiszta formátlan.
2014. febr. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!